Normal afcd542f3a07a7ebecd33971438bac92af8ac410

Deze kersverse moeders maken het verschil

15-05-2019 | 15:11

Het team Moms in Actie bestaat uit negen vrouwen. Allemaal zwanger toen ze elkaar leerden kennen tijdens het bootcampen in het Sonsbeekpark om actief te blijven tijdens de zwangerschap. Nu lopen ze de Nacht van de Vluchteling.

“Wij, Team Moms in Actie, leerden elkaar vorig jaar kennen tijdens onze zwangerschap. Nu, als jonge moeders, lopen we mee met een speciaal warm hart voor alle zwangere vrouwen en vrouwen met baby’s op de vlucht in landen waar ze het wat minder hebben getroffen.”

“Wij beseffen ons hoe belangrijk een veilige basis is. Zeker als jonge moeder zijn er al genoeg zorgen, zelfs in een veilige wereld, laat staan hoe de situatie moet zijn als je op de vlucht bent. Wij hopen met onze nachtwandeling geld op te halen, om zodoende bij te dragen aan moeders en zwangere vrouwen op de vlucht.”

Team Moms in Actie loopt in de nacht van 15 op 16 juni mee met de route van Nijmegen naar Arnhem. Elke gift brengt hen dichter bij hun doel, 4000 euro voor moeder en kindzorg in conflictgebieden. Sponsor ze hier!

Made with by Kentaa
Share