Normal 7f409ecdf0a1547ec61cb8cef44c7717147ba731

Inschrijving Nacht van de Vluchteling 2020 open!

11-11-2019 | 18:01

De inschrijvingen voor de Nacht van de Vluchteling 2020 zijn weer open! Bestaande lopers en teams ontvangen van ons per mail persoonlijk bericht om zich als eerste in te schrijven. Direct daarna kan iedereen zich als nieuwe loper of als team aanmelden.

Wanneer is de Nacht van de Vluchteling?
Stichting Vluchteling organiseert de sponsorloop voor de elfde keer. In 2020 is dat in het weekend van 20-21 juni 2020. Naast de nachtelijke route van 40 kilometer, zijn er ook korte routes van 10 en 20 kilometer. Die starten op zaterdag 20 juni om 18.45 uur in de avond.

Uitbreiding naar Noord-Brabant
We hebben een paar spannende veranderingen in petto.Allereerst breidt de Nacht van de Vluchteling verder uit met een Brabantse editie. Er komt vanaf 2020 een 40 kilometer route van Tilburg naar Eindhoven. Daarmee komen we landelijk uit op vijf routes: Rotterdam-Den Haag, Amsterdam-Haarlem, Nijmegen-Arnhem, Utrecht-Amersfoort en Tilburg-Eindhoven.

Art Rooijakker: “Ik ben geboren in Geldrop, studeerde in Tilburg en ook al woon ik nu in Amsterdam; ik voel me een Brabander. En dus vind ik het keimooi dat er dit jaar voor het eerst een Brabantse editie van de Nacht van de Vluchteling komt.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bovendien krijgen alle routes ook korte afstanden. Dat betekent dat je je voor zaterdag 20 juni kunt inschrijven voor een 10 of 20 kilometer route in de startsteden Rotterdam, Amsterdam, Nijmegen, Utrecht en Tilburg.

Wat betaal je aan inschrijfgeld?
De Nacht van de Vluchteling vraagt geen inschrijfgeld om mee te mogen lopen. Het is echter niet mogelijk om mee te lopen als je sponsorteller op 0 euro blijft staan. Daarom kun je als je jezelf inschrijft een zelfdonatie doen.

Hulpverlening is in volle gang
Met elkaar is ruim 1,6 miljoen euro bij elkaar gelopen. Het geld komt terecht bij hulpprojecten in bijvoorbeeld Thailand, Kenia, Myanmar en Irak. Gemiddeld heeft elke loper 14 vluchtelingen geholpen. De hulpverlening is op dit moment in volle gang! Kijk hier naar de bestedingen.

Wil je (weer) meelopen met de Nacht van de Vluchteling, Inschrijven.

Made with by Kentaa
Share