Doe mee en pak dat unieke #NvdV20 shirt

02-12-2019 | 12:08

Geweldig dat je 20-21 juni meeloopt met de Nacht van de Vluchteling! We zijn al over de 600 aanmeldingen en jij bent er één van! Wat een goed begin. Wist je dat je in de maand december een uniek T-Shirt kunt verdienen?

Jij wil natuurlijk ook zo’n tof T-shirt verdienen. Dat kan. Want iedereen die op 31 december a.s. € 150 of meer op zijn/haar sponsorteller heeft staan, kan het bijzondere T-shirt van de Nacht van de Vluchteling aanvragen. Met gouden opdruk.

Ja, ik wil graag zo'n tof T-shirt en geeft mijn sponsorwerving gelijk een boost. Sponsor nu!

Ik loop nog niet mee, dus ik schrijf mij onmiddelijk in voor een van de routes.  Inschrijven!

Vraag familie, collega’s en vrienden om een gift
Hoe ga jij familie en vrienden om een bijdrage vragen? Bekijk onze handige tips & tips of gebruik onze handige downloads. Heb je nog geen donatie aan jezelf gedaan? Doe dat dan vandaag nog, want die telt natuurlijk ook mee! Je vraagt mensen heel makkelijk om je te steunen via je persoonlijke pagina!

Meelopen helpt echt!
Samen gaan we écht een verschil maken om vluchtelingen wereldwijd te helpen. En dat is hard nodig. Door aanhoudende conflicten in landen als Syrië, Myanmar en Jemen zijn miljoenen mensen op de vlucht en afhankelijk van hulp. Daarvoor lopen we in juni, want meer geld betekent meer hulp.

*** Deze actie is gesloten ***

Made with by Kentaa
Share