Normal 97571fd4161ce750054c43d7f83e15bc0a4446e9

We gaan samen digitaal lopen!

20-04-2020 | 16:15

Helaas kunnen we niet meer samen lopen op 20-21 juni. Maar juist nu is de noodhulp voor vluchtelingen het hardst nodig. De uitbraak van het coronavirus in een vluchtelingenkamp heeft rampzalige gevolgen. Daarom gaan we samen digitaal lopen!  

Binnenkort lanceren we de NVDV-app. Hierin dagen we jou uit om zoveel mogelijk kilometers in huis of je eigen omgeving te maken. Voor deze kilometers laat jij je sponsoren, om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor noodhulp aan vluchtelingen overal ter wereld. En het mooiste is: met de app kun je al meteen beginnen met het maken van deze kilometers! Op 20 juni willen we deze actie tot een knallend einde brengen. Daarover later meer.

 

Kilometers lopen

Loop een rondje op je balkon, in je omgeving of terwijl je boodschappen aan het doen bent. Iedere stap telt mee en wordt op jouw persoonlijke én op een gezamenlijke teller bijgeteld. Je kunt zelf kiezen hoeveel kilometer je wilt lopen: 10, 20, 40, of zelfs meer!

 

Verrassingen

Via de app kun je makkelijk via Whatsapp of social media jouw profiel en voortgang delen met vrienden, familie en collega’s en vragen om een donatie. Net als bij de reguliere Nacht van de Vluchteling voegen we verrassingen toe. Deze kun je ontgrendelen door kilometers te maken.

 

NVDV-community

In de app vind je ook onze NVDV-community. Hier kun je jouw ervaringen delen met andere deelnemers en bijvoorbeeld een selfie delen terwijl je aan het wandelen bent.

 

Iedereen kan meedoen!

Breng je familie, je buren en je collega’s op de hoogte en loop straks (op gepaste afstand en in je eigen omgeving) jouw record! 

 

De afgelopen weken hebben wij achter de schermen hard gewerkt om een alternatief te bedenken. We zijn er trots op dit te mogen realiseren. Ook geeft het ons de kans om nu samen met jou de Nacht van de Vluchteling te lopen. Niet ’s nachts dit keer, maar op een moment dat jou uitkomt. Schrijf je hier in! Zodra de app live is, ontvang je een mail met informatie hoe je deze kunt downloaden. 

Made with by Kentaa
Share