Normal 4347ab8540838eed279176960b3682e4e2fec357

Goed nieuws: extra plekken beschikbaar!

01-06-2021 | 17:14

 

Nog maar 100 dagen en dan is het zover! Ongetwijfeld ben je druk bezig met de sponsorwerving en alle voorbereidingen. Met het mooie weer kun je er natuurlijk ook goed op uit trekken om te gaan trainen. 

We hebben goed nieuws! Nu het kabinet voorzichtig meer coronamaatregelen loslaat, is het mogelijk om meer deelnemers toegang te geven tot de Nacht van de Vluchteling. Daarom hebben we de inschrijving weer geopend voor 150 extra plekken per route. Eventueel kun je dus jouw team nog aanvullen voor een van de zes routes!  

 
De routes maken we nog deze maand bekend! 

Na veel plannen en uitstippelen zijn we er bijna uit. Onze routemakers hebben er veel tijd ingestoken, en  deze maand presenteren ze je de mooiste en leukste 40 kilometer route voor jouw stad. Het is gegarandeerd een mooie mx van stedelijke en bosrijke gebieden.  

 
Informatie over je startbewijs 

In de eerste week van september ontvang je jouw persoonlijke digitale startbewijs per mail. Vind je het nog lastig om sponsors te werven? Stuur je vrienden en bekenden die je nog niet hebben gesponsord een herinnering, vraag de aardige buurman of hij je wil sponsoren of stuur je familie en collega’s een appje. Met onze toolkit helpen we je graag op weg. 

Toolkit

Made with by Kentaa
Delen