Normal c39695642531d2ef5d926c795112e642ce6b3962

De routes zijn bekend!

26-06-2021 | 11:14

Vanaf 30 juni mogen evenementen ein-de-lijk weer doorgaan van de overheid! Ondanks dat september nog op zich laat wachten, zijn we verheugd dat ook de Nacht van de Vluchteling nu officieel doorgaat. Nu er meer mag, zijn we hard aan de slag om er toch een klein groot feestje van te maken voor jullie! 

We houden de ontwikkelingen op het gebied van evenementen nauwlettend in de gaten en hopen natuurlijk dat we ook de laatste maatregelen rondom evenementen in september mogen loslaten. We houden jullie op de hoogte! 

Routes bekend 

Na veel plannen, struinen en uitstippelen zijn we eruit: de routes van de Nacht van de Vluchteling zijn bekend! Met trots presenteren wij de mooiste en leukste 40 kilometer-route voor jouw stad. De routes zullen op een later moment aangeboden worden via onze NVDV-app met ook een uitgeschreven versie zodat je de route tijdens het lopen kan volgen op je telefoon. Maak je geen zorgen; elke route wordt ook nog voorzien van 500 pijlen! 

Ontmoet de routemakers 

Benieuwd wie jouw route heeft uitgestippeld? Al sinds de eerste editie van de Nacht van de Vluchteling zorgen deze fanatieke wandelaars voor mooie en veilige routes. Tijd om ze eens (digitaal) te ontmoeten! 


 

Wereldvluchtelingendag 

Wereldwijd zijn 82,4 miljoen mensen op de vlucht voor oorlog, geweld en onderdrukking. Noodgedwongen hebben zij àlles moeten achterlaten in een zoektocht naar veiligheid. Op #WereldVluchtelingendag, 20 juni, stonden we daar extra bij stil. Meer weten over waarom het zo hard nodig is dat jíj meeloopt met de Nacht van de Vluchteling? Olivier vertelt het je:

Made with by Kentaa
Share