Jullie waren FAN-TAS-TISCH!

19-06-2022 | 09:30

Wát een Nacht, wát een solidariteit, en wát een doorzettingsvermogen! Het was nog zoveel mooier dan we hadden durven dromen. Wij zijn ontzettend trots op jullie allemaal! Of de kilometers je nou (redelijk) makkelijk af gingen, of je tot het einde hebt moeten strijden. Jullie zijn stuk voor stuk helden! Ook als je onverwachts niet deel kon nemen aan de Nacht, vanwege blessures of andere omstandigheden, weet dat we jouw inzet alsnog enorm waarderen!  

Samen hebben we écht iets moois neergezet! Te midden van de vaak negatieve toon over dit thema, hebben wij met wel 4.000 deelnemers een krachtig, positief geluid laten horen voor al die miljoenen mensen die wereldwijd op de vlucht zijn voor oorlog en geweld.  

Én: het fantastisch mooie bedrag van maar liefst 1.140.070 euro opgehaald voor noodhulp! Daarvoor zijn wij jullie (en jullie sponsoren) heel erg dankbaar! Veel dank ook voor het fijne contact en de support die we van velen van jullie hebben mogen ontvangen de afgelopen (soms pittige) maanden. Dat betekent veel voor ons!  

Vermoeid maar oh zo voldaan kijken we nu terug op een Nacht van de Vluchteling die jullie tot een waar succes hebben gemaakt. Weet dat alle gebikkelde kilometers, pijnlijke blaren en verstijfde spieren niet voor niets zijn geweest!  

Ons werk zit er nog niet op. Want zolang er mensen moeten vluchten voor hun leven, zullen wij ons (hopelijk samen met jou!) voor hen in blijven zetten. Maar voor nu, doen we eerst even onze ogen dicht en genieten we na van de mooiste Nacht van het jaar. Stiekem dromen we alvast over de volgende editie.  

P.s. De komende week zullen we via socials en op onze website de foto's en beelden met jullie delen. 

Made with by Kentaa
Delen