Hoe ver ga jij

uit angst voor oorlog en geweld?

Tussenstand

  NIEUWS

  NUL EURO OP DE TELLER? KOM IN ACTIE!

  editie 2017

  15 Mei 2017

  Nog iets meer dan een maand voor de boeg en dan klinkt het startschot. De meeste deelnemers en teams zijn al in volle gang met het inzamelen van geld. Geweldig! Staat jouw sponsorteller nog op 0 euro? Geef je werving dan snel een enorme boost.

  Het spreekt natuurlijk voor zich dat we enorm trots zijn op jullie. Want met elkaar komen we inmiddels richting een grandioze tussenstand van 500.000 euro. En we doen het ergens voor. Want met de opbrengst biedt Stichting Vluchteling levensreddende noodhulp aan vluchtelingen wereldwijd. Vorig jaar hielpen we maar liefst 225.000 vluchtelingen in vier landen in Afrika en het Midden-Oosten.

  Belangstelling is overweldigend
  Zodra de inschrijving sluit, hopen we dat je sponsorteller van de 0 euro af is. Want vanaf dat moment maakt iedereen die nog niets heeft opgehaald ruimte voor andere deelnemers, die staan te trappelen om in actie te komen voor de Nacht van de Vluchteling.

  Doe net als Team Ruh CoLab, Team Hyperion Lyceum, Boutaina Azzabi en Ciska Terpstra. Ze staan in de top 5 van beste wervers. Lees hier onze handige sponsortips en kom ook in actie! 
  • Deel op