Hoe ver ga jij

uit angst voor oorlog en geweld?

Tussenstand

  Nog 26 nachten

  NIEUWS

  PODCASTS: LUISTER NAAR WAARGEBEURDE VLUCHTVERHALEN

  editie 2017

  06 Juni 2017

  Vijf vluchtelingen vertellen tijdens de Nacht van de Vluchteling hun bijzondere verhaal over hun vlucht uit oorlog of conflict in indrukwekkende podcasts. Hun bijzondere verhaal van elk vijf minuten neemt je mee in hun meest aangrijpende, spannende en soms inspirerende levensgebeurtenis. 

  Speciaal voor de Nacht van de Vluchteling heeft het Haagse Humanity House podcasts ontwikkeld en wordt het lopen van de route extra bijzonder. Op alle routes (Rotterdam-Den Haag, Amsterdam-Amsterdam en Nijmegen-Arnhem) staan acht borden met QR-codes. Door deze codes te scannen, ontvang je de persoonlijke vluchtverhalen en kun je die via je telefoon beluisteren. Dus neem je oortjes mee!

  Scan de QR code en luister mee. Helemaal gratis!

  Luister naar het verhaal van Bruce
  Bruce Cerew, een van de vijf vluchtelingen die te beluisteren is, vertelt over zijn leven als kindsoldaat in Liberia, over zijn vlucht en zijn leven nu.
  Alle verhalen zijn stuk voor stuk confronterend, spannend en soms opbeurend. Wat ze allemaal verbindt, is dat het waargebeurde verhalen zijn van mensen die huis en haard hebben moeten verlaten als gevolg van oorlog of geweld. 

  Download alvast een QR-scanner op je telefoon
  Hoe werkt het? Tijdens het lopen zie je acht QR-codes verspreid op de route. Scan de code en de podcast gaat meteen afspelen. De podcasts zijn voor je genummerd, zodat je er geen een hoeft te missen. 

  Heb je nog geen QR-scanner? Ga naar de App Store of Google Play Store en zoek naar ‘QR scanner’. Er is geen specifieke app vereist. 

  Bekijk hier de teaser

  • Deel op