Hoe ver ga jij

uit angst voor oorlog en geweld?

Opbrengst NVDV18

  NIEUWS

  Ruim 500 lopers binnen een week!

  07 December 2017

  De aanmeldingen voor Nacht van de Vluchteling stromen binnen. Het is hartverwarmend dat in 1 week zich al 500 deelnemers en teams hebben ingeschreven en de uitdaging aangaan: 40 km lopen in het holst van de nacht! 

  Aandacht en hulp voor vluchtelingen wereldwijd is keihard nodig. Of de deelnemers individueel of in een teamverband meelopen maakt niet uit, iedereen is ontzettend gemotiveerd. Zo loopt de 21-jarige Bibianne mee met Team Meet the Other met onze nieuwe route in Utrecht.“Met het lopen van de 40 km hoop ik zelf een idee te krijgen hoe het is om een hele nacht door te moeten lopen en niet te kunnen rusten wanneer je wil en veilig je bed te kruipen."

  Ruim 165 mensen hebben zich ingeschreven voor de route van Rotterdam naar Den Haag. In Amsterdam hebben zich voor de drie routes (40-20-10 km) inmiddels 120 mensen ingeschreven. Ook de route van Nijmegen naar Arnhem kan al rekenen op bijna 100 lopers. De nieuwste editie Utrecht heeft al 125 deelnemers. We zijn druk bezig om alle routes uit te stippelen en de rustpunten vast te leggen, het belooft wederom een hele onvergetelijke nacht te worden.

  De kop is eraf, de eerste 500 dappere deelnemers staan ingeschreven, zet jij ook je eerste stap?  • Deel op