Hoe ver ga jij

uit angst voor oorlog en geweld?

Opbrengst NVDV18

  NIEUWS

  De start- en finishlocaties zijn bekend!

  22 Februari 2018

  We zijn eruit! Ook dit jaar hebben we weer de mooiste locaties kunnen vastleggen voor het weekend van 16 op 17 juni, waarin met met elkaar in het holst van de nacht de Nacht van de Vluchteling gaan lopen. Met trots presenteren wij je de meest prachtige start- en finishlocaties in Utrecht, Nijmegen, Arnhem, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam.

  UTRECHT - UTRECHT
  Start en finish: Het Spoorwegmuseum
  Het Spoorwegmuseum ligt op loopafstand van de binnenstad. Samen met het historische Maliebaanstation en de grote museumhal vormen ze het imposante decor en de start- en finishlocatie van de spiksplinternieuwe eerste Utrechtse editie van de Nacht van de Vluchteling. 


  Foto: het Spoorwegmuseum

  AMSTERDAM - AMSTERDAM
  Start en finish: De Zuiveringshal
  De prachtig gerenoveerde industriële gebouwen vormen de Westergasfabriek. Langs de waterkant en in het hart van de fabriek ligt de monumentale Zuiveringshal West. Een lange, hoge hal en één van de meest veelzijdige ruimtes van de Westergasfabriek waar we met elkaar de 10, 20 en 40 km loop zullen starten en finishen!


  Foto: Zuiveringshal West

  ROTTERDAM - DEN HAAG
  Start: De Maassilo
  De Maassilo in Rotterdam is een 100 jaar oude graansilo en omgebouwd tot een van de meest spectaculaire clublocaties van de stad. Dit reusachtige en indrukwekkende gebouw is onze startlocatie, gelegen aan de Maashaven, op slechts twee minuten loopafstand van de metrohalte.

  Finish: De Grote Markt
  Vanuit de bijzondere startlocatie in de Maassilo heb je een werkelijk adembenemend uitzicht op de skyline van Rotterdam. De Maassilo ligt op 2 minuten lopen van de metro. Je finisht de volgende ochtend op De Grote Markt, hartje centrum Den Haag. Waar je op een van de gezellige terrassen neerploft en bijkomt van je intensieve nacht.

   
   Foto links: De Maassilo                                                                                 Foto rechts: De Grote Markt


  NIJMEGEN - ARNHEM
  Start: De Stevenskerk
  Het is eerste dat opvalt als je bij de Stevenskerk aankomt, is de schitterende ligging van de kerk boven op de heuvel. De kerk is de trots van Nijmegen en ligt middenin het historische centrum. En het is dit jaar onze sfeervolle startlocatie. De Stevens ligt op loopafstand van Nijmegen Centraal.

  Finish: Stadsvilla Sonsbeek
  Een indrukwekkende startlocatie in hartje centrum van Nijmegen: de Stevenskerk! De kerk is een lust voor het oog en is gezichtsbepalend voor de historische binnenstad. De volgende ochtend finish je in Arnhems bekendste park: Park Sonsbeek. Bij Stadsvilla Sonsbeek zullen wij je met applaus binnenhalen!

   
  Foto links: De Stevenskerk  Foto rechts: Stadsvilla Sonsbeek

  Momenteel zijn we druk bezig met het uitstippelen van de volledige route en het vastleggen van de vier rustpunten onderweg. Deze maken we halverwege maart aan je bekend! Hou Facebook en de digitale Nieuwsbrieven in de gaten.Ben je nog niet ingeschreven?

  Heb jij je nog niet ingeschreven, doe het dan snel. Het belooft een onvergetelijke en pittige nacht te worden. Klik op onderstaande button en loop mee!

  • Deel op