Hoe ver ga jij

uit angst voor oorlog en geweld?

Opbrengst NVDV18

  NIEUWS

  Maak kans op een overnachting in Stayokay Utrecht Centrum

  09 April 2018

  Foto: de relaxte sfeer in de lobby van Stayokay Utrecht Centum in hartje centrum met uitzicht op de Neude.

  Geweldig! Het Stayokay Utrecht Centrum draagt de Nacht van de Vluchteling een warm hart toe. Voor alle deelnemers van de spiksplinternieuwe Utrechtse editie hebben ze een kleine verrassing op de route en slepen ze je door de laatste kilometers. Daarnaast maken de deelnemers van alle edities kans op een heel bijzondere prijs!

  Maak kans op een gratis overnachting voor 2 personen
  Onze vrienden van Stayokay Utrecht Centrum stellen een wel heel erg leuke prijs beschikbaar. Want, jij bent als deelnemer natuurlijk al druk bezig je te laten sponsoren. Iedereen die vóór zaterdag 5 mei minimaal 250 euro op zijn sponsorteller heeft staan, maakt automatisch kans op een overnachting inclusief ontbijt voor 2 personen in het gastvrije en sfeervolle Stayokay Utrecht Centrum. 

  Het hostel ligt aan de Neude, het gezelligste plein van Utrecht. Dat kan dus niet meer stuk! De overnachting is op basis van beschikbaarheid en uitsluitend geldig bij Stayokay Utrecht Centrum. Je maakt automatisch kans en hoort voor half mei of je de prijs gewonnen hebt!

  Over Stayokay
  Sociaal, betrokken & duurzaam. Stayokay is een 'family of hostels'. Alle hostels zijn anders, maar overal vind je een relaxte sfeer, de mogelijkheid om mensen te ontmoeten en de goede zorgen van Stayokay. 

  Stayokay zit duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen in het DNA. Vandaar ook dat Stayokay Utrecht Centrum zich nauw betrokken voelt bij de Nacht van de Vluchteling. Samen met Stayokay Utrecht  Centrum gaan we voor het beste resultaat! 
  • Deel op