Hoe ver ga jij

uit angst voor oorlog en geweld?

Opbrengst NVDV18

  NIEUWS

  Kom in actie tijdens Koningsdag!

  20 April 2018

  Sta jij deze Koningsdag op de vrijmarkt? Of je nu spullen gaat verkopen, muziek gaat maken of koek gaat happen op Koningsdag: jouw actie kan het verschil maken in het leven van vluchtelingen. Zorg dat je de opbrengst van Koningsdag ten goede laat komen aan de Nacht van de Vluchteling en bijstort op je sponsorteller.

  Team de Nachtlopers in Actie
  Koningsdag is een mooie aanleiding om in actie te komen. Maar sommige deelnemers zijn al langer bezig met acties. Zo heeft Team de Nachtlopers al ruim €2.250 opgehaald door toffe sponsoracties op te zetten. En met een aantal mooie acties in de planning kan dit bedrag alleen nog maar hoger worden. Hoe zij dit fantastische bedrag al bij elkaar hebben gekregen? Laat je inspireren!

  Een wijnproeverij, een sushi workshop, een swingende avond salsadansen voor beginners, zelfgebakken cup cakes verkopen of een statiegeld actie. De Nachtlopers organiseren de ene na de andere toffe sponsoractie voor de Nacht van de Vluchteling. De hele familie is erbij betrokken. Opa Aat van der Horst van 75 loopt mee en dochter Sarah en schoondochter Rebecca van der Horst doen mee. Ook de jongste telg van de familie (zie foto) komt in actie. Trotse mama Sarah: “Heel Holland Bakt is er niks bij. Mijn dochter van vier gaat 500 cupcakes bakken. De plaatselijke supermarkt sponsort alle ingrediënten en op de streekmarkt gaat ze de cupcakes verkopen!’’ 

  Sponsors vinden als en leuke sport
  Sarah vindt het belangrijk om aandacht te vragen voor het lot van vluchtelingen en wil vooral ook de positieve kant belichten. Daarom organiseert ze acties waar mensen zelf iets aan hebben. ‘Half april organiseerden we een sushi avond. Een heuse sushi chef kwam voor twintig deelnemers een workshop geven. En de vis? Die werd gesponsord door de visboer. Een heerlijke en gezellige avond dat maar liefst €290,- opleverde voor ons team!”

  Sarah heeft voor alle lopers een gouden tip: ‘’Kijk wat voor expertise je kan vinden in je eigen netwerk. Gebruik die salsa leraar en organiseer een swingend feestje voor het goede doel!’’   KOM IN ACTIE VOOR VLUCHTELINGEN OP KONINGSDAG!

  Ga jij spullen verkopen op de vrijmarkt, pannenkoeken bakken of een act opvoeren? Vraag extra aandacht voor jouw actie en mail ons je actie met een fotootje naar info@nachtvandevluchteling.nl. Of verspreid jouw actie via Facebook, Instagram of Twitter onder de hashtag #NvdV18

  We hebben handige Tips & Tricks voor je op een rijtje gezet die je kunnen helpen in je sponsorstrijd. Heel veel succes alvast! En een hele fijne Koningsdag!


  • Deel op