Hoe ver ga jij

uit angst voor oorlog en geweld?

Opbrengst NVDV18

  NIEUWS

  Nog precies een maand te gaan!

  16 Mei 2018

  Over precies één maand is het dan eindelijk zover: de start van de Nacht van de Vluchteling. Begint het al te kriebelen? Voor de verschillende routes hebben zich al meer dan 4200 mensen ingeschreven. Hiervan lopen 3000 mensen mee in 711 teams, de overige lopers zijn individuele lopers.

  Startprogramma
  In de week van 4 juni maken we per e-mail het definitieve startprogramma aan je bekend. De inloop voor de 40km routes is vanaf 22:00 uur, voor de 10 en 20km routes is de inloop vanaf 17.00 uur. Het feestelijke startprogramma begint om 23:15 uur, maar zorg dat je op tijd bent om lange rijen te voorkomen.
  Het startschot wordt gegeven door burgemeester Aboutaleb (Rotterdam), burgemeester Jan van Zanen (Utrecht), Sinan Can (Nijmegen), Minister Sigrid Kaag (40km Amsterdam) en Waldemar Torenstra (10&20km Amsterdam). 

  Deelnemersinformatie en je persoonlijke startkaart
  In de week van 11 juni ontvang je per e-mail uitgebreide uitleg om goed voorbereid aan de start te verschijnen. Hierin staat o.a. praktische informatie over de voorzieningen onderweg. In diezelfde week sturen we je ook je e-ticket met barcode. Op vertoon van je e-ticket ontvang je bij onze inschrijfbalie je fysieke startkaart.

  We zitten bijna vol
  Voor de routes die starten in Rotterdam en Nijmegen is de inschrijving gesloten. Ook de inschrijvingen voor de routes Amsterdam en Utrecht gaan nu echt razendsnel. Maak snel je team compleet en zorg dat je verzekerd bent van een startbewijs. Het zijn de laatste kansen.

  Onderschat het niet
  Natuurlijk ben jij al begonnen met trainen. We ontraden je om ongetraind met de 40 kilometer mee te lopen. Op alle routes zijn zo'n 80 hulpverleners en vrijwilligers in verschillende hulpposten van het Rode Kruis aanwezig. Maar neem je eigen voorzorgsmaatregelen en bekijk onze wandeltips.

  En last but not least, geef deze laatste maand je sponsorwerving nog een flinke boost. Niet eerder sinds de Tweede Wereldoorlog waren er zoveel mensen op de vlucht voor oorlog, geweld en onderdrukking: ruim 65 miljoen mensen! Hoe meer geld, hoe meer hulp. Werp je dus in de sponsorstrijd! Dank je wel.
  • Deel op