HOE VER ZOU JIJ ‘S NACHTS LOPEN UIT ANGST VOOR GEWELD? Rotterdam Den Haag
Nijmegen Arnhem

Nog 211 nachten

GROTE MARKT EVENT

De Nacht van de Vluchteling heeft een thuisbasis, en niet zomaar één! Zaterdag 18 juni en zondag 19 juni staat de Grote Markt in Den Haag helemaal in het teken van de Nacht van de Vluchteling. NPO Radio 2 staat de hele nacht met hun studio op de Grote Markt om live verslag te doen van de Nacht van de Vluchteling.

Zaterdag 18 juni is de Grote markt waar de 10 km avondloop gaat starten én finishen, zondag 19 juni finishen 1.500 vermoeide lopers van  de 40 km loop onder de prachtige finishboog om hun welverdiende medaille omgehangen te krijgen door minister Lilianne Ploumen.

Maar dit is niet alles!
Ook als je niet meeloopt met de Nacht is er van alles te doen en te beleven op de Grote Markt. Van een complimentje kopen tot een Virtual Reality experience, van kaarten schrijven voor vluchtelingen tot twister spelen met een extra twist! Op het podium zijn de hele avond spetterende optredens van Haagse Bands.

Als klap op de vuurpijl zendt NPO Radio 2 de hele avond, nacht én ochtend uit. Dit kun je vanaf het plein en op de radio live volgen wat er tijdens de Nacht van de Vluchteling gebeurt.

Line up: Yellow Grass, Aischa, St. Solaire, Strik & Strak and more…

Hier wil je bij zijn! Kom zaterdag 18 vanaf 18:30 naar de Grote Markt en maak de Nacht van de Vluchteling mee, schrijf je in voor de 10 km loop in Den Haag en haal geld op voor vluchtelingen wereldwijd!

 

  • Deel op