HOE VER ZOU JIJ ‘S NACHTS LOPEN UIT ANGST VOOR GEWELD? Rotterdam Den Haag
Nijmegen Arnhem
Amsterdam Amsterdam

Opbrengst NVDV17

  ROUTE & RUSTPUNTEN: 40 KM NIJMEGEN - ARNHEM

  De Nacht van de Vluchteling komt steeds dichterbij. Op de route van Nijmegen naar Arnhem hebben we vier bijzondere rustpunten, bemenst met onze enthousiaste vrijwilligers die jullie door de nacht heen slepen. Zoom hier in op de bijzondere route:


  Zonder medewerking en enthousiaste inzet van alle rustpunten zou de Nacht van de Vluchteling niet mogelijk zijn. En kun je onderweg bij elk rustpunt even zitten om op kracht te komen.

  Start: De Kube (Honigcomplex)

  Het Honigcomplex is een begrip in Nijmegen. Waar eerst de soepen en pasta’s van Honig werden gemaakt, is nu de culturele hotspot aan de Waal. De sfeervolle startlocatie is gesitueerd in de voormalige hoofdopslag, De Kube. Het Honigcomplex ligt vlakbij de Nijmeegse binnenstad.

  Rustpunt 1 (op 12,5 km)
  Watergoed

  Een prachtige evenementenlocatie tussen Arnhem en Nijmegen, gelegen aan een mooi strandpark in Valburg en inclusief een heel lekker terras en met weids uitzicht over de recreatieplas. Een plek die verleidt tot loungen en rusten en waar je allerlei lekkers kunt kopen.

  Rustpunt 2 (op 20,5 km)
  Landerij De Park

  Landerij De Park ligt aan het Romeinse Lint van Park Lingezegen en biedt de lopers een ideale pleisterplaats om even uit te rusten in een natuurlijke omgeving.


  Rustpunt 3 (op 27,5 km)
  Supportershome Monnikenhuize

  Het supportershome is de huiskamer van de supportersvereniging Vitesse in Arnhem en staat voor het tweede jaar op rij klaar om jullie te voorzien van een kopje koffie of thee. Normaal de plek waar supporters elkaar ontmoeten, deze nacht jullie sportiefste rustpunt op de route.

  Rustpunt 4 (op 35 km)
  Nederlands Openluchtmuseum

  Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem is het best bezochte museum buiten de randstad en ontvangt ruim 550.000 bezoekers. Middenin het museum, dat speciaal haar deuren voor jullie heeft opengesteld, bevindt zich het laatste rustpunt op de route.

  Finish: Stadsvilla Sonsbeek

  Park Sonsbeek is ongetwijfeld het bekendste park van Arnhem. De witte Stadsvilla is alom bekend. Op deze prachtige plek krijg je een feestelijk ontvangst, gezelligheid, een klein ontbijtje én de nodige rust. Stadsvilla Sonsbeek ligt op vijf minuten lopen vanaf Station Arnhem Centraal.

  We hebben ook meer informatie beschikbaar over het feestelijke start- en finishprogramma.
  Enkele dagen voor de start op zaterdag 17 juni ontvangen alle deelnemers een mailing met alle noodzakelijke praktische details rond de start, de wandelroute en de finish.

  Heb je nog vragen of leuke suggesties die ons helpen om de route onvergetelijk te maken? Mail ons dan op info@nachtvandevluchteling.nl of bel tijdens kantooruren naar 070-346 89 46.
  • Deel op