Hoe ver ga jij

uit angst voor oorlog en geweld?

Tussenstand

  Nog 114 nachten

  ROUTE & RUSTPUNTEN: 40 KM NIJMEGEN - ARNHEM

  De Nacht van de Vluchteling komt steeds dichterbij. Voor de route Nijmegen–Arnhem hebben we een prachtige start- en finishlocatie weten te vinden.

  Startlocatie: de Stevenskerk
  De indrukwekkende Stevenskerk is gezichtsbepalend, een lust voor het oog en ligt prominent in het hart van net historische centrum van Nijmegen. We zijn maar wat trots dat de Stevenskerk dit jaar onze startlocatie is!

  Hier zullen de lopers na een feestelijk startprogramma vertrekken voor hun pittige nachtwandeling.
  Finishlocatie: Stadsvilla Sonsbeek

  Park Sonsbeek is ongetwijfeld het bekendste park van Arnhem. De witte Stadsvilla is alom bekend. Op deze prachtige plek krijg je een feestelijk ontvangst, gezelligheid, een klein ontbijtje én de nodige rust.

  Stadsvilla Sonsbeek ligt op vijf minuten lopen vanaf NS-station Arnhem Centraal.

  De rustpunten

  Op de route hebben we vier bijzondere rustpunten, allemaal bemenst met onze enthousiaste vrijwilligers. Ze slepen jullie door de nacht heen. Bij elk rustpunt kun je even zitten om op kracht te komen, schenken we je een gratis kopje koffie of thee en koop je tegen betaling kleine snacks. In de maand maart maken we hier en via onze digitale nieuwsbrief de vier rustpunten bekend!

  De route
  Op dit moment zijn we druk bezig met het uitstippelen van een mooie route. Je kunt hier de volledige route vanaf medio april in Google Maps bekijken.

  Heb je nog vragen of leuke suggesties die ons helpen om de route onvergetelijk te maken? Mail ons dan op info@nachtvandevluchteling.nl of bel tijdens kantooruren naar 070-219 92 00.
  • Deel op