Over de Nacht van de Vluchteling


Stichting Vluchteling organiseert de nachtelijke sponsorloop voor de twaalfde keer, vanwege corona dit jaar met een aantal veranderingen. In zes steden lopen in het weekend van 11 op 12 september honderden deelnemers een nachtelijke route om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor noodhulp aan vluchtelingen.
 

Nacht van de Vluchteling 2021 

Er zijn dit jaar helaas geen kortere afstanden, de deelnemers leggen een parcours af van 40 kilometer. We lopen in zes steden: Rotterdam, Arnhem, Utrecht, Haarlem, Den Haag en Tilburg en lopers starten en finishen in dezelfde stadHet startschot klinkt om precies middernacht. We doen er natuurlijk alles aan om een zo mooi en veilig mogelijke nacht te organiseren. Daarom kunnen per route maximaal 400 deelnemers meelopen. Of we meer deelnemers kunnen toelaten en hoe we het evenement zullen vormgeven hangt af van de mogelijke versoepelingen later in het jaar. 

Deelname en startbewijs

Omdat de organisatie dit jaar voor ons meer risico’s met zich meebrengt én we minder deelnemers kunnen toelaten, vragen we bij deze editie om een minimale sponsorbijdrage. Bij het ophalen van € 250,00 per deelnemer ben je verzekerd van een startbewijs! Je hebt tot september de tijd om dit bedrag bij elkaar gesponsord te krijgen. En meer mag altijd natuurlijk! Zodra je staat inschreven en je hebt minimaal 250 euro opgehaald, ben je gegarandeerd van je persoonlijke startbewijs. Loop je samen in een team? Dan telt jullie teamopbrengst! Alle startbewijzen worden begin september per e-mail verstuurd.

Hoe ver ga jij uit angst voor oorlog en geweld? 

Wat onveranderd blijft? Met elkaar lopen we de nacht door om op een positieve manier aandacht te vragen voor vluchtelingen en zoveel mogelijk geld in te zamelen voor noodhulp waar ook ter wereld. Het aantal startbewijzen is beperkt, dus schrijf je snel in!

 

 

 

Made with by Kentaa
Delen