Over de Nacht van de Vluchteling


Stichting Vluchteling organiseert de nachtelijke sponsorloop voor de twaalfde keer, vanwege corona dit jaar met een aantal veranderingen. In zes steden lopen in het weekend van 11 op 12 september honderden deelnemers een nachtelijke route om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor noodhulp aan vluchtelingen.
 

Nacht van de Vluchteling 2021 

Er zijn dit jaar helaas geen kortere afstanden, de deelnemers leggen een parcours af van 40 kilometer. We lopen in zes steden: Rotterdam, Arnhem, Utrecht, Haarlem, Den Haag en Tilburg en lopers starten en finishen in dezelfde stadHet startschot klinkt om precies middernacht. We doen er natuurlijk alles aan om een zo mooi en veilig mogelijke nacht te organiseren. Daarom kunnen per route maximaal 250 deelnemers meelopen. Zodra je staat inschreven en je hebt minimaal 250 euro opgehaald, ben je gegarandeerd van je persoonlijke startbewijs.

Hoe ver ga jij uit angst voor oorlog en geweld? 

Met elkaar lopen we om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor noodhulp aan vluchtelingen waar ook ter wereld. Naast het ophalen van geld, vragen de lopers met hun deelname op een positieve manier aandacht aan vluchtelingen. Het is een pittige maar onvergetelijke ervaring. 

Kijk voor meer informatie op onze #NVDV21 pagina.  Wil je ook meelopen, schrijf je dan snel in, want het aantal startbewijzen is beperkt.

Made with by Kentaa
Delen