HOE VER ZOU JIJ ‘S NACHTS LOPEN UIT ANGST VOOR GEWELD? Rotterdam Den Haag
Nijmegen Arnhem
Amsterdam Amsterdam

Opbrengst NVDV17

  ROUTE & RUSTPUNTEN: 40 KM ROTTERDAM - DEN HAAG

  De Nacht van de Vluchteling komt steeds dichterbij. Op de route van Rotterdam naar Den Haag hebben we vier bijzondere rustpunten, bemenst met onze enthousiaste vrijwilligers die jullie door de nacht heen slepen. Zoom hier in op de route:


  Zonder medewerking en enthousiaste inzet van alle rustpunten zou de Nacht van de Vluchteling niet mogelijk zijn. En kun je onderweg bij elk rustpunt even zitten om op kracht te komen.

  Start: De Maassilo

  De Maassilo in Rotterdam is een 100 jaar oude graansilo en omgebouwd tot een van de meest spectaculaire clublocaties van de stad. Dit reusachtige en indrukwekkende gebouw is onze startlocatie, gelegen aan de Maashaven, op slechts twee minuten loopafstand van de metrohalte.


  Rustpunt 1 (op 11,3 km)
  Hockeyclub Rotterdam
  Hockey Club Rotterdam in Schiebroek is de op een na grootste hockeyclub van Nederland.  Rustpunt 2 (op 22 km)

  SV de Wippolder
  De grootste sportvereniging van Delft met een maatschappelijke insteek. Bestaat al meer dan 100 jaar, sinds vorig jaar betrokken bij de Nacht van de Vluchteling.  Rustpunt 3 (op 25 km)

  Prinsenkwartier
  Cultureel centrum Prinsenkwartier is de broedplaats van activiteiten, experimenten en projecten. Voor creatievelingen en wereldverbeteraars. Het Prinsenkwartier zit in een prachtig pand aan het Agathaplein in Delft.


  Rustpunt 4 (op 34 km)

  VV Wilhelmus
  De Haagse voetbalvereniging telt ongeveer 1200 leden. De club heeft jeugdelftallen, een dameselftal en een zaterdag en een zondag afdeling. VV Wilhelmus is de laatste rustpunt op de route.


  Finish: De Grote Markt
  De Grote Markt is hét gezelligste stukje Den Haag in het hart van de hofstad. Dit voormalige marktplein is nu een groot terras met zes sfeervolle horecagelegenheden. Het plein staat helemaal in het teken van de Nacht van de Vluchteling en is de finishplek voor 1.500 vermoeide lopers.


  We hebben ook meer informatie beschikbaar over het feestelijke start- en finishprogramma. Enkele dagen voor de start op zaterdag 17 juni ontvangen alle deelnemers een digitale nieuwsbrief met alle noodzakelijke praktische details rond de start, de wandelroute en de finish.

  Heb je nog vragen of leuke suggesties die ons helpen om de route onvergetelijk te maken? Mail ons dan op info@nachtvandevluchteling.nl of bel tijdens kantooruren naar 070-346 89 46.
  • Deel op