Hoe ver ga jij

uit angst voor oorlog en geweld?

Tussenstand

  Nog 114 nachten

  ROUTE & RUSTPUNTEN: 40 KM ROTTERDAM - DEN HAAG

  De Nacht van de Vluchteling komt steeds dichterbij. Voor de route Rotterdam – Den Haag hebben we een prachtige start- en finishlocatie weten te vinden.

  Startlocatie: de Maassilo
  De Maassilo in Rotterdam is een 100 jaar oude graansilo die is omgebouwd tot een van de meest bijzondere eventlocaties van de stad met een prachtig uitzicht op de skyline van Rotterdam.

  Dit reusachtige en indrukwekkende gebouw aan de Maashaven ligt op slechts twee minuten loopafstand van de metrohalte.  Finishlocatie: de Grote Markt
  De Grote Markt is hét gezelligste stukje Den Haag in het hart van de stad. Dit voormalige marktplein is nu een groot terras met sfeervolle horeca.

  Het plein staat helemaal in het teken van de Nacht van de Vluchteling en is de dankbare finishplek voor 1500 vermoeide lopers.

  De rustpunten

  Op de route hebben we vier bijzondere rustpunten, allemaal bemenst met onze enthousiaste vrijwilligers. Ze slepen jullie door de nacht heen. Bij elk rustpunt kun je even zitten om op kracht te komen, schenken we je een gratis kopje koffie of thee en koop je tegen betaling kleine snacks. In de maand maart maken we hier en via onze digitale nieuwsbrief de vier rustpunten bekend!

  De route
  Op dit moment zijn we druk bezig met het uitstippelen van een mooie route. Je kunt hier de volledige route vanaf medio april in Google Maps bekijken.

  Heb je nog vragen of leuke suggesties die ons helpen om de route onvergetelijk te maken? Mail ons dan op info@nachtvandevluchteling.nl of bel tijdens kantooruren naar 070-219 92 00.
  • Deel op