10 km Rotterdam

Nog te gaan

De korte loop vindt plaats op zaterdag 15 juni. Het startschot klinkt om 18:45 uur. Na het startprogramma in de Maassilo gaat de route al snel de Erasmusbrug over. Via de Boompjeskade met aan je rechterhand de Maas. Je loopt richting de rode Willemsbrug en steekt daar de Maas weer over naar het Noordereiland. Via de Maaskade, de Hef en Laan op Zuid terug naar de Maassilo.

Nieuw dit jaar is de 10 en 20 kilometer route, waarin we met elkaar op zaterdagavond 15 juni de Nacht van de Vluchteling gaan lopen.

Start en Finish:
De Maassilo

De Maassilo in Rotterdam is een 100 jaar oude graansilo en omgebouwd tot één van de meest spectaculaire clublocaties van de stad. Dit prchtige gebouw is onze start- en finishlocatie. Gelegen aan de Maashaven, met een prachtig uitzicht op de stad op loopafstand van de metrohalte.

Op de 10 kilometerroute is er geen rustpunt onderweg.

Route
Momenteel zijn we druk bezig met het uitstippelen van een mooie route, die je straks zelf kunt bekijken in Google Maps. Hoe de route in Rotterdam precies gaat lopen, maken we in de maand april bekend.

Je bent als loper op zaterdag 15 juni vanaf 17.00 uur van harte welkom op de startlocatie in Rotterdam. We maken het feestelijke startprogramma eind mei 2019 bekend. Enkele dagen voor de start sturen we je een e-mail met je startkaart en een e-mail met alle noodzakelijke praktische informatie waar je je op moet voorbereiden en wat je op de rustpunten zoal kunt verwachten.

Een week voordat je de Nacht van de Vluchteling gaat lopen vind je hier alle praktische informatie om goed voorbereid aan de start te verschijnen!

Je komt alles te weten over wat er te koop is op de rustpunten, over de route en de veiligheid, de bereikbaarheid, de crew, EHBO'ers en vrijwilligers, de weersverwachting enzovoorts! Die informatie sturen we je ook per e-mail toe. In diezelfde week mailen we je ook jouw digitale startbewijs.

Heb je nog vragen of leuke suggesties die ons helpen om de route onvergetelijk te maken? Heb je tips voor muziek of beleving op de route? Mail ons dan op info@nachtvandevluchteling.nl of bel tijdens kantooruren naar 070-346 89 46.