10 km Rotterdam

Normal db56d297cc5cf0185c94bca4ad3a0cab1498bb7c
Tussenstand € 895,-
Opgehaald

10 km Rotterdam

In 2020 wordt de Nacht van de Vluchteling voor de 11e keer georganiseerd in Rotterdam. Op zaterdag 20 juni om 19:00 uur starten de 10km en 20km routes. Deelnemers kunnen voor 23:00 uur finishen op de startlocatie. 
De route wordt begin 2020 bekend gemaakt. 

Volg de eventpagina van deze route op facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Locaties

Ook dit jaar hebben we weer de mooiste locaties kunnen vastleggen voor het weekend van 20 op 21 juni, waarin we met elkaar de nacht de Nacht van de Vluchteling gaan lopen.

 

Start en finish:
Jouw Nacht begint en eindigt bij de Laurenskerk

De Grote of Sint Laurenskerk is van oudsher de ‘hoofdkerk’ van Rotterdam, en het enige nog resterende laatgotische gebouw uit de Middeleeuwen. De beelden van deze zwaar getroffen kerk in de Tweede Wereldoorlog en haar wederopbouw nadien werden symbool voor de lotgevallen van de stad en haar bewoners. Dit prachtige historische gebouw vormt nu onze prachtige start- en finishlocatie in Rotterdam.

Nadat je de hele route door Rotterdam hebt volbracht, kom je ook weer bij de Laurenskerk terug. Daar staat een trots ontvangstcomité van vrijwilligers klaar om je te op te vangen!

 

Route
Momenteel zijn we druk bezig met het uitstippelen van een mooie route, die je straks zelf kunt bekijken in Google Maps. Hoe de route in Rotterdam precies gaat lopen, maken we in de maand april bekend.

Made with by Kentaa
Delen