20 km Amsterdam

Normal 8143d4865608e80233dae3621702a9c2a2f7bf76
Standing € 133.509,-
Collected

20 km Amsterdam

This short course will take place on Saturday 15 June. The starting shot sounds at 6:45 p.m.. Following the opening events in the Westergasfabriek, you'll cross the IJ in our unique ferry. You'll then cross this part of the city via the old dikes of Noord. You'll experience peace and tranquility in the beautiful Schellingwoude and enter Amsterdam East towards the finish.

Ook dit jaar hebben we weer de mooiste locaties kunnen vastleggen voor zaterdag 15 juni, waarin we met elkaar de Nacht van de Vluchteling gaan lopen.

Start en finish:
De Westergas - Zuiveringshal

De prachtig gerenoveerde industriële gebouwen vormen de Westergas. Langs de waterkant en in het hart van de fabriek ligt de monumentale Zuiveringshal West. Een lange, hoge hal en één van de meest veelzijdige ruimtes van de Westergas. Mooier starten kan haast niet in de hoofdstad!

Rustpunt (op 11 km)
ASV De Dijk

Deze voetbalclub is een begrip in Amsterdam-Noord met een groot hart voor haar sporters, haar buurt, en de samenleving. Maar ook voor jou. Je bent op de helft. Een relaxte plek om even languit in het gras te liggen en rek- en strekoefeningen te doen. En dan op naar de finish!

Nadat je de route door Amsterdam hebt gelopen, kom je ook weer bij de Westergas terug. Daar staat een ontvangstcomité van vrijwilligers klaar om je te verwelkomen met een medaille.

Je bent als loper op zaterdag 15 juni vanaf 16:30 uur van harte welkom op de startlocatie op de Westergas en wel in de Zuiveringshal, Pazzanistraat 33 in Amsterdam.

Vergeet je e-ticket niet mee te nemen, daarmee ontvang je in de Westergas je startbewijs! Lees ook de praktische informatie goed door waar je je op moet voorbereiden en wat je op de rustpunten zoal kunt verwachten. We wensen je ontzettend veel plezier!

Heb je nog vragen? Mail ons dan op info@nachtvandevluchteling.nl of bel tijdens kantooruren naar 070-346 89 46

TIJDSTIP OMSCHRIJVING DOOR
16:30 uur Deuren Zuiveringshal open, afhalen van je startkaart  
18:00 uur Welkom aan alle lopers Andrew Makkinga
18:05 uur
Gesprek met Waldemar Torenstra en Johnny de Mol
Andrew Makkinga
18:10 uur Warming-up Atta de Tolk
18:20 uur Muzikaal optreden Pianist van Yarmouk
18:30 uur Laatste praktische informatie Andrew Makkinga
18:35 uur Naar buiten! Allemaal
18:42 uur Motivational speech Johnny de Mol en Waldemar Torenstra
18:45 uur Aftellen, startschot en vertrek  Johnny de Mol en Waldemar Torenstra

Een paar dagen voordat je de Nacht van de Vluchteling gaat lopen vind je hier alle praktische informatie om goed voorbereid aan de start te verschijnen!

Je komt alles te weten over wat er te koop is op het rustpunt, over de route en de veiligheid, de bereikbaarheid, de crew, EHBO'ers en vrijwilligers, de weersverwachting enzovoorts! Die informatie sturen we je ook per e-mail toe.

Choose one of the examples below and donate immediately

Made with by Kentaa
Share