20 km Amsterdam

Nog te gaan

De korte loop vindt plaatst op zaterdag 15 juni. Het startschot klinkt om 18:45 uur. Na het startprogramma in de Westergasfabriek steek je met ons het speciale pontje het IJ over. Via de oude dijken van Noord doorkruis je dit deel van de stad. Je ervaart rust en ruimte in het mooie Schellingwoude en trek Amsterdam-Oost binnen en loopt naar de finish.

Ben je nieuwsgierig waar jouw editie precies start en finisht? Ben je benieuwd naar het rustpunt onderweg? We zitten middenin het vastleggen van de locaties. Ook zijn we druk bezig met het uitstippelen van een mooie route, die je straks zelf kunt bekijken in Google Maps. In de komende maanden maken we dat aan je bekend, te beginnen met de rustpunten, dat hoor je in maart van ons. Hoe de route in Amsterdam precies gaat lopen, maken we in de maand mei bekend. 

Heb je nog vragen of leuke suggesties die ons helpen om de route onvergetelijk te maken? Heb je tips voor muziek of beleving op de route? Mail ons dan op info@nachtvandevluchteling.nl of bel tijdens kantooruren naar 070-346 89 46.

Je bent als loper op zaterdag 15 juni vanaf 22.00 uur van harte welkom op de startlocatie in Amsterdam. We maken het feestelijke startprogramma eind mei 2019 bekend. Enkele dagen voor de start sturen we je een e-mail met je startkaart en een e-mail met alle noodzakelijke praktische informatie waar je je op moet voorbereiden en wat je op de rustpunten zoal kunt verwachten.

Een week voordat je de Nacht van de Vluchteling gaat lopen vind je hier alle praktische informatie om goed voorbereid aan de start te verschijnen!

Je komt alles te weten over wat er te koop is op het rustpunt, over de route en de veiligheid, de bereikbaarheid, de crew, EHBO'ers en vrijwilligers, de weersverwachting enzovoorts! Die informatie sturen we je ook per e-mail toe. In diezelfde week mailen we je ook jouw digitale startbewijs.