40 KM Haarlem

Normal 3ee27aadf4178d6c824d9c83a2593cead68a5e8e
Standing €171.789,-
Collected

40 KM Haarlem

 

In the night of Saturday 11 to Sunday 12 September, we will start at 00:00 from de Lichtfrabiek for the 40-kilometre route in Haarlem and surroundings. This year the start location is also the finish location.

En route there are four rest locations where participants are welcomed by First Aid staff and our volunteers for a cup of coffee or tea.

We will announce the locations and the route in the coming months.

Tijdens de Nacht van de Vluchteling kun je de route via (verlichte) routepijlen en krijgtmarkeringen volgen. Daarnaast is de uitgeschreven route handig om bij je te hebben. 

Uitgeschreven route


De GPX of KML route is via onderstaande link te weergeven en te exporteren:

Rustpunt 1: Cricketvereniging Rood en Wit

Rood en Wit is een van de oudste en grootste cricketverenigingen in Nederland met een rijke historie. Naast traditie en sportiviteit staan prestatie en recreatie hoog in het vaandel.

 

Rustpunt 2: Molenplaspark

Het Molenplaspark is een gevarieerd natuurgebied waar natuur en recreatie samenkomen. De charme van deze locatie is de ligging aan de Molenplas.

 

Rustpunt 3: Haarlem Yildiz Spor (HYS)

Voetbalvereniging HYS is opgericht op 5 maart 1970 als eerste amateur voetbalclub door de eerste generatie Turkse gastarbeiders. De HYS is een gezellige club welke zorgt voor binding tussen de gemeenschap en sportiviteit.

 

Rustpunt 4: Paviljoen LOEF

In het Haarlemse recreatiegebied Schoteroog aan de oever van de Mooie Nel ligt paviljoen LOEF. Vanaf het terras en de lange aanlegsteiger heb je een prachtig uitzicht over het water.

 

Made with by Kentaa
Share