40 KM Rotterdam

Normal 619b6c71453b89a63ba0861eeba14b53f741aace
Standing € 160.206,-
Collected

40 KM Rotterdam

 


In the night of Saturday 11 to Sunday 12 September, we will start at 00:00 from the Maassilo for the 40-kilometre route in Rotterdam and surroundings. This year the start location is also the finish location.

En route there are four rest locations where participants are welcomed by First Aid staff and our volunteers for a cup of coffee or tea.

We will announce the locations and the route in the coming months.

 

Tijdens de Nacht van de Vluchteling kun je de route via (verlichte) routepijlen en krijgtmarkeringen volgen. Daarnaast is de uitgeschreven route handig om bij je te hebben. 

Uitgeschreven route 


De GPX of KML route is via onderstaande link te weergeven en te exporteren:

 

 

 

Rustpunt 1: Pelgrimskerk

De Pelgrimskerk is een gastvrije, warme gemeenschap van allerlei soorten mensen.  Jong, oud, spijkerbroek of mantelpak – iedereen is welkom.

Rustpunt 2: De Buytenhof

Boerderij de Buytenhof is een rustige plek onder de rook van Rotterdam waar je kunt genieten van het boerenleven. Er is een boerderijwinkel, een theeschenkerij, een boomgaard en moestuin. Mensen met een verstandelijke beperking en/of psychosociale problemen kunnen meewerken op de boerderij.

Rustpunt 3: VV Rhoon

Voetbalvereniging Rhoon is een familievereniging waarin ambitie en recreatie hand in hand gaan. Ze zijn een vereniging voor en door leden met een actieve betrokkenheid van iedereen die de club een warm hart toewenst. VV Rhoon bestaat in 2021 al 75 jaar!

Rustpunt 4: Scouting Charlois

Scouting Charlois is een enthousiaste en actieve scoutinggroep in Rotterdam-Charlois. De scoutingleden hebben veel zin in de Nacht: ze bieden zelfs hun eigen medische staf aan om blaren te verzorgen en de scouts zullen kampvuren aansteken om de Nacht nog gezelliger te maken.

Made with by Kentaa
Share