40 KM Tilburg

Normal 4589b55dc3be642d0df27d557729051252f216cd
Tussenstand € 110.260,-
Opgehaald

40 KM Tilburg

 

In de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 september starten we vanaf Poppodium 013 aan de 40 kilometer route in Tilburg en omgeving. De startlocatie is dit jaar ook de finishlocatie.
Op de route zijn er vier rustlocaties waar deelnemers worden ontvangen door onze vrijwilligers voor een kop koffie of thee en het Rode Kruis voor de EHBO.

Tijdens de Nacht van de Vluchteling kun je de route via (verlichte) routepijlen en krijgtmarkeringen volgen. Daarnaast is de uitgeschreven route handig om bij je te hebben.

Uitgeschreven route


De GPX of KML route is via onderstaande link te weergeven en te exporteren:

 

Rustpunt 1: Roeivereniging Tilburg

De Tilburgse Open Roeivereniging, sinds 1985 dé roeivereniging voor Tilburg en omstreken, is gelegen op een prachtige plek aan het Wilhelminakanaal bij Tilburg, vlakbij recreatiepark de Beekse Bergen. Het paviljoen, gelegen in een aardenwal en bedekt met een grasdak, is in 2003 grotendeels door de leden zelf gebouwd.

Rustpunt 2: ZVC de Terrasracers

Deze Zware Brommer Club bestaat sinds 1992. De dertig leden gaan er regelmatig op uit om mooie motorritten te maken en musea te bezoeken.

Rustpunt 3: Roovertsche Leij

Rovertsche Leij is één van de dertig Brabantse Natuurpoorten en vormt het startpunt van een uitgebreid fiets- en wandelroutenetwerk. Een unieke plek, centraal gelegen in een prachtig natuurlandschap.

Rustpunt 4: Scouting Riel

Aan de rand van het authentieke dorp Riel ligt het scoutinggebouw 'de Verrekijker' van Scouting Riel. Het gebouw is gelegen midden tussen de heide en bossen.

Made with by Kentaa
Delen