40 KM Utrecht

Normal 604b639665b719707ee95ab5e31449559264d00a
Standing €183.526,-
Collected

40 KM Utrecht

In the night of Saturday 11 to Sunday 12 September, we will start at the Spoorwegmuseum at 00:00 from the start location for the 40-kilometre route in Utrecht and surroundings. This year the finish is also at the Spoorwegmuseum! Get up to speed between the trains and get on the right track during the Night of the Refugee!

En route there are four rest locations where participants are welcomed by First Aid staff and our volunteers for a cup of coffee or tea.

We will announce the locations and the route in the coming months.

Tijdens de Nacht van de Vluchteling kun je de route via (verlichte) routepijlen en krijgtmarkeringen volgen. Daarnaast is de uitgeschreven route handig om bij je te hebben. 

Uitgeschreven route


De GPX of KML route is via onderstaande link te weergeven en te exporteren:

 

Rustpunt 1: Hockeyclub Voordaan

De naam "Voordaan" werd ontleend aan het voormalige landgoed, huis Voordaan, en het gelijknamige bos naast het huidige complex. Voordaan vindt het belangrijk bij te dragen aan de Nacht van de Vluchteling.

Rustpunt 2: Vechtstreeksmuseum

In het Vechtstreekmuseum ontdek je de cultuur, geschiedenis en kunst van de gehele Vechtstreek. Er zijn steeds meerdere tentoonstellingen te zien, er worden lezingen over interessante historische onderwerpen georganiseerd en er worden tal van rondleidingen gegeven.

Rustpunt 3: Fort aan de Klop

Fort aan de Klop is een onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, een militaire verdedigingslinie uit de negentiende eeuw. Zij zijn een zeer divers horecabedrijf gevestigd op een groen eilandje aan de rand van de stad Utrecht, en dragen de Nacht van de Vluchteling een warm hart toe.

Rustpunt 4: S.V. de Dreef

Voetbalvereniging S.V. Overvecht De Dreef is een wijk voetbalclub in de Utrechtse wijk Overvecht, waar sportiviteit en respect hoog in het vaandel staan. Hun motto: “Wij kennen geen tegenstanders, alleen maar gasten.”

Bonusrustpunt: StayOkay Centrum

Dit Stayokay hostel vind je, zoals de naam al zegt, midden in het centrum van Utrecht. Op het Neude om precies te zijn. Het hostel is splinternieuw en je kunt er heerlijk eten en drinken en bijkomen van een stadswandeling.

Made with by Kentaa
Share