40 KM Den Haag

Normal 4cc002c2a8170da8285a85e0ae2569f675eee282
Tussenstand € 164.383,-
Opgehaald

40 KM Den Haag

 

In de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 september starten we vanaf de startlocatie de Grote Kerk aan de 40 kilometer route in Den Haag en omgeving. Deelnemers finishen ook dit jaar weer bij de bij de Grote Markt. Op de route zijn er vier rustlocaties waar deelnemers worden ontvangen door onze vrijwilligers voor een kop koffie of thee en het Rode Kruis voor de EHBO.

 

Tijdens de Nacht van de Vluchteling kun je de route via (verlichte) routepijlen en krijgtmarkeringen volgen. Daarnaast is de uitgeschreven route handig om bij je te hebben. 

Uitgeschreven route


De GPX of KML route is via onderstaande link te weergeven en te exporteren:

Rustpunt 1: Haagsch Schuttersgilde Sint Sebastiaen

De huidige vereniging is een voortzetting van het schuttersgilde dat eeuwen geleden een bijdrage leverde aan de verdediging van 's-Gravenhage. Het clubhuis is in 2021 verbouwd en helemaal klaar om de deelnemers van de Nacht te ontvangen.

Rustpunt 2: Boerderij Akkerlust

Boerderij Akkerlust ligt aan de rand van 'Het Groene Hart', een van de mooiste gebieden van Nederland. Er gebeurt hier van alles: er zijn hotelkamers, er worden kinderfeestjes georganiseerd, schoolklassen bezoeken de stallen en er zijn ook nog tal van dieren zoals koeien, geiten en varkens te vinden.

Rustpunt 3: Scouting Impeesa

Impeesa Zoetermeer is opgericht in 1962 en heeft een rijke geschiedenis. Sinds 2005 is er een nieuw groepshuis gebouwd en zoals elke nieuwbouw heeft ook deze de nodige inzet van de groep gevergd, maar het resultaat is een duidelijke beloning!

Rustpunt 4: Hofwijck Huygens

De buitenplaats Hofwijck is het geesteskind van Constantijn Huygens (1596-1687): dichter, musicus, kunstkenner en secretaris van de prinsen van Oranje. Op deze prachtige plek kon Constantijn ontsnappen aan zijn drukke leven aan het Haagse Hof.

Made with by Kentaa
Delen