Walking for hope!

Normal 18849c338be6904fad23b2f452f638333b563a57
Tussenstand € 12.837,-
Opgehaald van € 1.000 (1283%)

A sparkle of faith, hope and happiness

Walking for hope!

(40 KM Rotterdam)

Op 11-12 september lopen wij mee voor noodhulp aan vluchtelingen wereldwijd! #NvdV21
"We make a living by what we get, but we make a life by what we give" (Winston Churchill)

Een aantal van ons heeft eerder meegelopen. Het was een bijzondere en pittige reis. Midden in de nacht 40km wandelen om je eindbestemming te bereiken. In tegenstelling tot vluchtelingen waren wij goed voorbereid. Wandelschoenen, blaren pleisters, heerlijk eten en drinken. Wat zijn wij gezegend met zoveel luxe!

Voor vluchtelingen is dit helaas anders. Zij vluchten onder erbarmelijke omstandigheden om in een vreemd land een nieuw bestaan in vrijheid en veiligheid op te bouwen. Het voelt daarom als een plicht om voor hen te zorgen! Ook jij kunt voor hen zorgen door ons te sponsoren. Alvast enorm bedankt!  

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Made with by Kentaa
Delen