The walking money makers

Standing € 341,-
Collected € 2.000 (17%)

Amsterdames

The walking money makers

(40 km Amsterdam - Haarlem)

Eerlijk is eerlijk, wij zouden ons geld ook niet op onszelf zetten. En toch hebben we besloten - na een aantal flessen wijn weliswaar - ons in te schrijven voor de 40km. Ja, er zal geklaagd, gezeurd en gepiept worden. En nee, we zijn hier niet voor gemaakt. Maar tijdens de Nacht van de Vluchteling zetten we onze zaterdagavond borrel even opzij en lopen we voor het goede doel. En juist omdat we kansloos zijn voor een uitdaging staan, hebben we jullie support nodig! 

Dus laten we het volgende afspreken: Omdat wij op 20-21 juni niet in de kroeg staan maar aan het lopen zijn, vragen we jou ook een paar biertjes of wijntjes te laten staan, en de waarde van dat bedrag te voor ons te doneren. 

 

Thanks! 

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

Made with by Kentaa
Share