AnneMarley

Veilig thuis voor iedereen

Still to go

Normal 9f2a5813232869009798ec2f55a07776df26c06c
from € 2.500 (90%)

Hallo allemaal,

In de nacht van 15 op 16 juni wandelen wij met ons team de 'Nacht van de Vluchteling' van Rotterdam naar Den Haag via een route van 40 km. Met deze actie hopen wij zoveel mogelijk geld op te halen voor de Stichting Vluchteling. Het ingezamelde geld wordt besteed aan voedsel, drinkwater en medische hulp bij de noodopvang van vluchtelingen.

We hebben het met zijn allen zo goed hier in Nederland. Soms is het goed om daar even bij stil te staan en je in te zetten voor een ander. Een veilig thuis is niet voor iedereen zo vanzelfsprekend als voor ons.

Het lijkt ons een bijzondere ervaring om deel te nemen en tegelijkertijd geld op te halen voor een mooi doel. Wij hopen dat je dit doel wilt steunen en een donatie wil doen.

Ons team bestaat uit vier personen en samen hopen wij minimaal 2000 euro op te halen. Doneren kan via onze actiepagina https://www.nachtvandevluchteling.nl/team/annemarley

Groeten,

Anne, Jacqueline, Marley en Roos

 

 

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all

Nieuwe wandelschoenen

13-02-2019 | 12:56 De eerste stapjes zijn gezet! De eerste euro's zijn binnen, Marley heeft nieuwe wandelschoenen gekocht en de eerste 'test' is gepland op 6 april in de vorm van de Duinenmars (25 km).
Read more