Nacht van de Vluchteling 2022

Progress €340,-
Collected €1.200 (28%)

De Boertjes

Nacht van de Vluchteling 2022

(20 KM Amsterdam)

Je zult maar moeten vluchten...

 

Nadat Frans in 2018, 2019 en 2021 de Nacht van de Vluchteling heeft gelopen (altijd met support van Petra en Jaap) gaan we nu de uitdaging aan om met z'n 3en de Nacht van de Vluchteling te gaan lopen, deze keer de 20km loop in Amsterdam

Onze vrijheid is héél bijzonder, dat is dit jaar wel duidelijk geworden met de huidige situatie in Oekraine. Stichting Vluchteling biedt levensreddende hulp aan mensen die het slachtoffer zijn van conflicten, geweld of natuurrampen. De hulp richt zich op vluchtelingen, ontheemden en terugkeerders, ongeacht geloofsovertuiging, politieke opvattingen, etniciteit, nationaliteit, sekse en seksuele geaardheid. 

Frans liep al eerder mee omdat de Stichting Vluchteling o.a. hulp biedt in tal van landen waar hij in betere tijden op vakantie is geweest (Syrië, Myanmar, Eritrea/Ethiopie), helaas is de rij van "bekende" landen waar hulp wordt geboden alleen maar langer geworden met Oekraine, Bosnië en Herzegovina / Servië en Polen. in 2021 waren er 82,4 miljoen mensen wereldwijd op de vlucht, en met de huidige crisis is dat aantal alleen maar fors toegenomen.

Onze vrijheid is héél bijzonder, en daarom lopen wij de Nacht van de Vluchteling!

Jaap, Petra en Frans

 

 

Made with by Kentaa
Share