Wij gaan door!

Standing € 100,-
Collected € 750 (13%)

Familietripje

Wij gaan door!

(40 KM Utrecht)

Mijn moeder, Anita, kwam om eerlijk te zijn met dit idee. 
Ze verkocht het eerst als 'heel ver lopen' dus erg enthousiast waren we (logisch) niet. Het bleek daarentegen dus een charity-loop voor vluchtelingen te zijn, en niet een Vierdaagse.
Het is dus de bedoeling dat wij zo veel mogelijk geld ophalen voor vluchtelingen over de hele wereld. Dit verandert de zaak, om anderen te helpen (hoewel indirect) ben ik, en de rest van mijn familie, zeker enthousiast om 40 kilometer te lopen. Ik kan me niet voorstellen hoe het is om te moeten vluchten van mijn huis, om wat voor reden dan ook. Dat lijkt me een van de zwaarste en moeilijkste beslissingen die iemand kan maken. Deze mensen hebben vaak bijna niks meer en hebben hulp nodig. Voor ons als Nederlanders is dit allemaal heel ver weg. Sommigen kijken zelfs neer op de vluchtelingen, ze willen er niks mee te maken hebben, compleet idioot.
Vluchtelingen hebben hulp nodig. Tuurlijk snap ik dat je als Nederlander voelt dat je geen verschil kan maken, maar dat kan je wel. Er zijn organisaties die terplekke hulpverlening bieden, met geld en steun van onder andere Nederlanders. Je kan vluchtelingen helpen door geld te doneren. Help dus alsjeblieft een mede-mens en doneer aan de Nacht van de Vluchteling, al dan niet via deze teampagina. Al het geld gaat direct naar vluchtelingenhulp overal ter wereld.

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

Made with by Kentaa
Share