A Walk for freedom

Standing € 10,-
Collected € 2.000 (0%)

Jikke&Iris

A Walk for freedom

(40 km Rotterdam - Den Haag)

Wat is er nou mooier dan iets voor een ander doen , mensen de vrede geven die wij gewend zijn ?

Wij, Jikke Spaans en Iris Venema hoeven niet te vluchten voor de politieke situatie die zich voorspeelt in ons land , wij kennen die angst uit de onzekerheid van wanhoop niet. Wij zijn onze familie niet verloren door de politieke onrust in ons land . Wij als uit ‘s-Gravenzande afkomstige meiden hebben nooit eindeloos hoeven lopen , een eindeloze wandeltocht op hoop van zegen moeten maken waar men alleen maar onzekerheid kent en elk sprankeltje hoop in de wanhoop van binnen omzet in een motivatie naar het voor ons zo vanzelfsprekende en voor ons wel tastbare fenomeen, vrede.

Wij wensen vrede een veilige situatie , een heuse terugval basis , een iets wat je “thuis” noemt aan iedereen toe . Wij willen een steentje bij dragen aan een bouwwerk van een draagmuur een fundament van vrede , maar wij hebben óók u daarvoor nodig!

Wij , Jikke en Iris gaan voor de eerste keer samen 40 km mee lopen in de Nacht van de vluchteling . Wij alleen gaan niet het grote verschil maken.. maar ik, wij samen , u , uw partner , vrienden , buren , straat , buurt , gemeente , instelling , jouw stad , provincie , ons land .. wij Nederlanders kunnen wel een bijdrage leveren om vrede voor meer mensen mogelijk te maken en mensen die al veel te veel door hebben gemaakt een goede zorg te bieden . Het ene sprankeltje hoop omzetten in iets wat voor ons zo tastbaar en vanzelfsprekend is en wat zo veel mooie mensen en uit een gerukte families alleen maar een wens is te kunnen realiseren .. iedereen heeft een stevige basis nodig voor een goede toekomst , iedereen wil het beste voor zijn of haar familie leden , iedereen wil een gevoel van het hebben van een “thuis” , iedereen verdient vrede .

Help ons om ons doel te bereiken, door een kleine donatie een gulle gift of door zelf mee te lopen in de Nacht van de vluchteling ! zo samen maken wij al een stap in de goede richting, zo samen .. dan maak je een verschil!

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

Made with by Kentaa
Share