Walking 2Gether 4 Refugees in The World

Standing € 664,-
Collected € 2.000 (33%)

Kawan2Djalan - K2D WalkingFriends

Walking 2Gether 4 Refugees in The World

(40 km Utrecht - Amersfoort)

Moluccans, Papuans & Friends United 4 Freedom in Our Nations...

Na 'n afgelaste, gevoelig geplande tocht Westerbork-Groningen in 2019, zijn we óók dit jaar weer present. Simpelweg, om de reden dat de tocht Westerbork-Groningen in 2019 niet door ging.

Wij waren toen genoodzaakt om ons team te splitsen voor de route Rotterdam-Den Haag en een deel op de route Nijmegen-Arnhem. Genoodzaakt om het feit, dat er nog steeds mede-landers in Nederland zijn die wanneer het hen niet uitkomt de rug toe keren naar hun medemens, terwijl er om humanitaire hulp wordt gevraagd. Men heeft ook daarwerkelijk hulp nodig. 

Oók al staat Nederland bekend als een zgn. verdraagzaam en gastvrij volk, land...
Blijkbaar, wanneer er een nieuwe buurman in haar achtertuin komt te wonen, die net andere gewoontes heeft dan kan wordt dat niet geaccepteerd... mits, het om sport, muziek en lekker eten gaat...

Na 5x Rotterdam - DenHaag, 'n minironde van 10km Rotterdam en 1x Nijmegen - Arnhem, zijn wij dit jaar wederom present bij de 11e editie van de Nacht van de Vluchteling en lopen de 40km route vanaf Utrecht naar Amersfoort van zaterdag 20 op zondag 21 juni as.

Simpelweg, voor hen die het zo.hard nodig hebben.

Sluit je je bij ons aan...?! Sponser je ons team...?!
https://www.nachtvandevluchteling.nl/team/kawan2djalan-k2d-walkingfriends-2

Waarom?!
Juist omdat onze volkeren tot op de dag vandaag vluchtelingen zijn in ons eigen land en waar de Indonesischr bezetter, onderdrukker met ondersteuning van de grootmachten in de wereld w.o. Nederland nog steeds haar profijt van heeft, wandelen we tijdens de nacht met onze (verlichte) vlaggen... uit solidariteit met onze medemens... 🤔🙏🏾✊🏾

Team NvdV Kawan2Djalan / K2D WalkingFriends 

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

Made with by Kentaa
Share