De nacht van de vluchteling

Progress €1.051,-
Collected €1.000 (105%)

Ontdekking

De nacht van de vluchteling

(40 KM Amsterdam)

 

Midden in een wereld waarin het dagelijks zichtbaar is in het nieuws dat er mensen op de vlucht zijn geslagen en huis en haard verlaten vanuit gevaar. Nu zo zichtbaar voor ons allemaal en lijken we onszelf meer te kunnen identificeren met de mensen welke in Oekraïne en de omringende landen in nood verkeren. Echter zijn alle jaren hiervoor ook mensen op de vlucht. Minder zichtbaar en niet dagelijks te lezen op nu.nl maar de situatie is eveneens schrijnend.

 

We werden getipt voor deze wandeltocht en Nik heeft dit ook al eerder gedaan. Nu gaan we vanuit de Ontdekking met een paar collega’s opnieuw deze wandeling aan. De route gaan we aan in Amsterdam en staat de nachtwandeling van 40 kilometer op het programma.

 

Ook vanuit Amerpoort zijn we in beweging voor mensen welke op de vlucht zijn. Zo hebben we onlangs met elkaar een leegstaande locatie opgeknapt en ingericht om zo een veilige haven te bieden aan hen voor wie dit zo nodig is. Het samen schilderen waarbij zowel cliënten als medewerkers samen de handen in een hebben geslagen is hartverwarmend om te zien. Een trots gevoel om zo met elkaar een bijdrage te kunnen leveren en dit hopen wij met deze wandeling ook te gaan ervaren.

 

Vanuit een persoonlijke titel lopen terwijl we werken bij deze organisatie lijkt een gemiste kans dus doen we via deze weg een oproep om deze actie te sponsoren!

 

Wil je meelopen of een bijdrage doen aan ons team? Klik op de bijgevoegde link en alvast hartelijk bedankt!

 

Groet,

Nik, Patrick. Remco en Petra.

Made with by Kentaa
Share