RWV nu even zelfstandig / vitueel...

Standing € 499,-
Collected € 500 (99%)

Rotterdamse Wandelsport Vereniging (RWV)

RWV nu even zelfstandig / vitueel...

(40 km Rotterdam - Den Haag)

De Rotterdamse Wandelsport Vereniging (RWV) is vanaf het allereerste moment betrokken bij de organisatie van de Nacht van de Vluchteling. Als trotse partners zorgen we tien maal ervoor dat de route, de markering en de veiligheid op de route vanuit Rotterdam in orde was. Daar hebben we ervaring in en plezier.

Maar, door Covid-19 is het succesvolle en gezellige evenement niet veilig mogelijk. Er zit niets anders op dan alleen op pad te gaan. Niet in groepen en zeker niet massaal. Voor de vrijwilligers van de RWV dus een stuk minder werk. Maar de noodzaak van hulp aan vluchtelingen? Die is niet minder geworden. Daar zijn de problemen alleen maar groter geworden.

Daarom: Wij staan achter de virtuele NvdV, we doen eraan mee, en we hopen op uw financiele bijdrage?

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

Made with by Kentaa
Share