Ik ga de uitdaging aan en ik loop de Nacht voor de Vluchteling!!

Normal 0edfc4fec997fcc80802cace55585a6113771a20
Standing €897,-
Collected €750 (119%)

Team Seedz

Ik ga de uitdaging aan en ik loop de Nacht voor de Vluchteling!!

(40 KM Tilburg)

Fijn dat jij niet weg kijkt en even de tijd neemt om te lezen!

 
Na mijn reis voor de Nijmeegse Vierdaagse in 2019 loop ik nu voor een andere goed initatief namelijk de Nacht voor de Vluchteling. Op 11-12 september lopen wij mee voor noodhulp aan vluchtelingen wereldwijd! #NvdV21


Dit jaar loop ik met het team Seedz. SeedZ Zorg is een kleurrijke verzameling van menselijke 'bouwblokken'. Onze zorgbegeleiders, de cliënten. Allen hebben we een kleurrijk verhaal. Een complex van herinneringen, talenten, verlangens en gedragsvormen. Vanuit dit perspectief bouwen we aan een optimistische toekomst. Met ons gezamenlijke credo: 'wat niet is kan nog dromen'.

Het doel is om nog meer te verbinden. Daarom lopen er dit jaar dan ook begeleiders en clienten mee met het Team Seedz om, zo samen met de mensen met een Bi-culturele achtergrond een Kleurrijke team te vormen.

Samen als team zullen wij geld in gaan zamelen voor goede doel 'Nacht van de Vluchteling'. Door mee te lopen met de Nacht van de Vluchteling kun je vluchtelingen helpen door je te laten sponsoren. Hoe meer geld je ophaalt, hoe meer noodhulp we met elkaar kunnen bieden. Wist je dat elke loper bij voorgaande edities maar liefst 15 vluchtelingen heeft geholpen? Zij hebben dringend hulp nodig, in de vorm van bijvoorbeeld schoon drinkwater, onderdak, voedsel en medische zorg.

Onze motto 'wat niet is kan nog dromen'... Om zo te laten zien dat alles mogelijk is en de doel om zoveel mogelijk mensen met elkaar te verbinden en zo Nederland rijker te maken.

Want we staan stil bij mensen die in beweging zijn, noodgedwongen doordat hun leefsituatie niet meer veilig is door oorlog of hongersnood. In een wereld waarin men in toenemende mate alleen voor het eigen hachje lijkt te gaan, willen we een ander voorbeeld zijn.

Van de miljoenen mensen die op de vlucht zijn, vindt een klein deel bescherming in Nederland. Na een lange tijd van angst en onzekerheid, kunnen ze in ons land op adem komen. Hun reis is nog niet te einde: in zeker opzicht begint het nu pas. Ze moeten de taal gaan leren, onze gewoontes en regels begrijpen en een bijdrage gaan leveren aan onze samenleving. Zonder hulp is dat een onmogelijke opgave. Daarom ben ik blij dat jij niet weg kijkt maar deze mensen gaat helpen!

Dit doe je door ons te sponseren! Als deelnemer haal ik natuurlijk zoveel mogelijk donaties op.

Ik loop voor vrijheid, liefde en verbinding.

 

Stay healthy and keep smiling
Mounir

#NvdV21 #nevergiveup

 

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

Made with by Kentaa
Share