Nacht van de Vluchteling 2022

Progress €4.311,-
Collected €3.311 (130%)

Ver-Delen

Nacht van de Vluchteling 2022

(40 KM Rotterdam)

Sinds 2014 loopt team Ver-Delen mee. Het team bestaat uit collega's, oud-collega's en familie en vrienden. Al negen jaar in wisselende samenstellingen maar vanaf dag één zijn Renske en Raymond elk jaar erbij.
Team Ver-delen. We willen onze rijkdom een beetje beter verdelen door geld in te zamelen voor mensen die op de vlucht zijn voor honger en geweld.
Voor de achtste keer komt dit team weer samen voor de vluchtelingen.  We willen geld ophalen voor acute noodhulp. Dit is tijdelijke en levensreddende hulp vlak na een ramp of geweldsconflict. Stichting Vluchteling kan zo levens redden en slachtoffers beschermen en voorzien van zaken als onderdak, medische zorg, voedsel, drinkwater en sanitaire voorzieningen. De beelden van dit jaar die bij iedereen wel binnendringen is er wat in Oekraïne gebeurt. Maar Stichting Vluchteling houdt zich ook bezig met Syrië, Afghanistan, Burkina Faso, Venezuela, Irak en Jemen.
Steun ons, motiveer ons en help de vluchtelingen die in de regio van hun land worden opgevangen en eten, water en dekens.nodig hebben.

Made with by Kentaa
Share