Alle kleine stapjes helpen, help jij mee?

Standing € 44,-
Collected € 2.000 (2%)

Werkbedrijf Wandelt

Alle kleine stapjes helpen, help jij mee?

(40 km Nijmegen - Arnhem)

Meelopen met de Nacht van de Vluchteling doe je niet alléén voor het geld en de solidariteit. Het is ook een sportieve uitdaging, een uitdaging waar je in gesprek komt met mensen die je normaal niet zo snel spreekt, waar bijzondere gesprekken ontstaan.
Ammar Selman loopt voor de vierde keer meer. “Het is zeer bijzonder om de nacht van de vluchteling te lopen. 21 jaar geleden liep ik noodgedwongen diep in de nacht om een veilige plek te bereiken. Nu loop ik vrijwillig met een groep de nacht van de vluchteling, en dat is heel verrijkend bijzonder en gezellig. Jij spreekt onderweg, vaak onder heldere hemel met stralende sterren, mensen die jij niet kent maar lopen met je samen voor hetzelfde doel. Jij ziet de zonsopkomst en hoort het gezang van de vogels midden in het groen. Ik verlang naar het start moment ieder jaar weer. Jij ook?

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

Made with by Kentaa
Share