Toolkit


Yes, jij bent erbij op 17-18 juni! We zijn hartstikke blij dat jij samen met duizenden deelnemers voor de eerste of misschien wel de tiende keer de Nacht van de Vluchteling gaat lopen.
Maar nou denk je misschien: hoe ga ik nu verder? Met onze toolkit helpen wij je graag op weg.

1. Content pakket 

Het content pakket (onderaan deze pagina te downloaden) bevat algemene flyers, posters en sociale media posts om teamleden te werven.

2. Sponsortips

Onze sponsortips helpen je op weg! Ook vind je er handige tips hoe je je persoonlijke - of teampagina kan aanpassen en hoe je actie te delen via Whatsapp of social media.

Sponsortips

3. Social downloads

Onze social downloads zijn kant en klare afbeeldingen die je kan inzetten op je social media kanaal. Ook hebben we voor Instagram en Facebook een leuke filter gelanceerd! 

Social downloads

4. Trainingstips

Onze routemakers Monique, Gijs en Bart hebben voor jullie een aantal tips en tricks op een rijtje gezet. Daarnaast is er ook een trainingsschema voor de 20 en 40 kilometer route beschikbaar.

Trainingstips

Downloads:

Content pakket Dit bestand bevat algemene posters, flyers (zowel digitaal als drukwerk) en social content om deelnemers te werven voor jouw team. Download ZIP
Made with by Kentaa
Delen