Rustlocaties van de routes zijn bekend!

28-02-2023 | 09:00

In heel Nederland is het team van de Nacht druk aan de slag geweest om de leukste routes langs de beste rustlocaties uit te stippelen. Ook dit jaar zijn we weer dankbaar voor de fantastische locaties die met liefde, zelfs midden in de nacht, de deuren voor ons open willen zetten. Meer dan 35 locaties werken mee aan de Nacht – dat waren er nog nooit zo veel! 


Deze rustlocaties kom je tegen! 
 

Onderweg kom je hele diverse rustlocaties tegen. Van forten tot kloosters, pannenkoekenhuizen, theaters, maar ook terugkerende sportverenigingen zoals supportershome Vitesse.  

Op onderstaande pagina vind je alle rustlocaties van de verschillende routes terug. We leggen momenteel nog de laatste hand aan de rustlocaties voor de route Rotterdam – Den Haag en het startpunt van de zondagochtendroutes. Binnenkort ontvangen deze deelnemers hier apart een bericht over.  

Alle locaties van de NVDV23!


Wat kan je verwachten?
 

Op een rustlocatie zal je altijd warm worden ontvangen door onze geweldige vrijwilligers. Je kan er éven zitten om op adem te komen, een kopje thee of koffie drinken, gebruikmaken van het toilet en je blaren laten verzorgen bij de EHBO-post. Op een later moment zullen we bekendmaken wat deelnemers nog meer te wachten staat, bijvoorbeeld qua eten en belevingen. 

Nu we de rustlocaties hebben gevonden, gaan we aan de slag met de routes. Deze zullen in maart bekendgemaakt worden.  

Made with by Kentaa
Delen