Alles over jouw route!

30-05-2023 | 17:00

Over precies een maand gaan we samen de Nacht van de Vluchteling beleven! Met al meer den 4500 deelnemers hebben we bijna 450.000 euro opgehaald. Een fantastisch bedrag! Help jij deze laatste maand mee om samen een nóg groter bedrag te verzamelen?  

Praktische zaken 

Ondertussen ben je vast benieuwd hoe jouw Nacht er precies uit komt te zien. Natuurlijk blijven sommige dingen een verrassing, maar wel delen we alvast álle praktische informatie over jouw route met je. Bekijk bijvoorbeeld de openingstijden van alle locaties, hoe de registratie werkt en welke voorzieningen je onderweg tegenkomt. Lees ook alvast de algemene regels door, zodat we samen een veilige Nacht instappen.  

Praktische informatie


Op
2 juni ontvang je per e-mail jouw e-ticket, Houd je mailbox (ook de spamfolder) dus goed in de gaten!  

PS: Wij zijn nog op zoek naar een aantal vrijwilligers, voornamelijk op de routes Nijmegen-Arnhem en Tilburg-Eindhoven. Lees hier om welke tijden en taken het gaat. Mocht je familie, vrienden of collega’s hebben die het leuk zouden vinden om een paar uurtjes te helpen met bijvoorbeeld het uitdelen van koffie en thee of medailles, laat het ons dan weten! 

Made with by Kentaa
Delen