Hoe ver ga jij

uit angst voor oorlog en geweld?

Tussenstand

  Nog 113 nachten

  ROUTE & RUSTPUNTEN: 40 KM UTRECHT- UTRECHT

  De Nacht van de Vluchteling komt steeds dichterbij. In Utrecht hebben we een prachtige start- en finishlocatie weten te vinden.

  Start- en finishlocatie: het Spoorwegmuseum
  Het Spoorwegmuseum is gevestigd in het voormalige Maliebaanstation en ligt op loopafstand van de binnenstad. De grote museumhal vormt het imposante decor van onze spiksplinternieuwe eerste Utrechtse editie!

  Naast startplek is het Spoorwegmuseum ook de plek waar we met z’n allen finishen. Hier zullen de vermoeide lopers feestelijk worden ontvangen door familie, vrienden. En natuurlijk hun welverdiende medaille ontvangen.

  De rustpunten

  Op de route hebben we vier bijzondere rustpunten, allemaal bemenst met onze enthousiaste vrijwilligers. Ze slepen je door de nacht heen. Bij elk rustpunt kun je even zitten om op kracht te komen, schenken we je een gratis kopje koffie of thee en koop je tegen betaling kleine snacks. In de maand maart maken we hier en via onze digitale nieuwsbrief de vier rustpunten bekend!

  De route
  Op dit moment zijn we druk bezig met het uitstippelen van een mooie route. Je kunt hier de volledige route vanaf medio april in Google Maps bekijken.


  Heb je nog vragen of leuke suggesties die ons helpen om de route onvergetelijk te maken? Mail ons dan op info@nachtvandevluchteling.nl of bel tijdens kantooruren naar 070-219 92 00.
  • Deel op