"No one leaves home, unless home is the mouth of a shark"

Standing € 475,-
Collected € 250 (190%)
Aja Schwarz

( Member of team: De buuries )

(40 KM Den Haag)

"No one leaves home, unless home is the mouth of a shark"

In de nacht van 11-12 september loop ik samen met mijn vriend en mijn buren 40 kilometer voor vluchtelingen wereldwijd.

Ik vind het belangrijk om hieraan mee te doen, omdat ik ervan overtuigd ben dat niemand zijn huis en haard zomaar verlaat. Je geeft je hele bestaan op om ergens anders te zijn. Je kiest ervoor om nachten en dagenlang te lopen en gevaarlijke routes af te leggen. Je bent je er bewust van dat je weer terug kan worden gestuurd of in een kamp terecht kan komen waar de leefomstandigheden verschrikkelijk zijn.
Dit alles onderga je alleen om niet meer thuis te zijn, omdat de plek waar je woont blijkbaar nog verschrikkelijker is dan de route die je moet afleggen om ergens anders te zijn.

Ik ben van mening dat deze mensen beter geholpen kunnen worden en daarom loop ik mee. Geef de mensen de noodhulp die ze nodig hebben, want ze hebben het echt nodig.

Helaas kan ik dit niet alleen en heb ik jullie hulp nodig. Om mee te mogen lopen aan de nacht van de vluchteling dit jaar moet je p.p. minstens 250 euro ophalen voor het goede doel. Dit verzekert je van een startbewijs.
Eerder was dit niet zo, maar door Corona zijn er maar een aantal plekken beschikbaar.
Ik hoop dat jullie me kunnen helpen deze 250 euro bij elkaar te krijgen, zodat ik nu niet voor niks aan het trainen ben en in september 40 kilometer mag afleggen voor vluchtelingen wereldwijd.
Als ik de limiet van 250 euro heb gehaald, blijf ik uiteraard doorgaan met sponsoren zoeken. Hoe meer hoe beter!

Alle kleine beetjes helpen!

Heel erg bedankt en heel veel liefs,
Aja

P.S. Als jij de persoon bent die het meeste geld doneert, plak/schrijf ik jouw naam (of een tekst naar keuze) op mijn shirt tijdens de 40 kilometer.

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

Made with by Kentaa
Share