Normal 4a6baeffbc0d25ca79bd1c84596c110fe5202b61

Nu mogelijk: Tikkies sturen!

07-06-2019 | 15:32

Het is nu mogelijk om vanaf de website Tikkies te sturen naar mensen die jouw deelname aan de Nacht van de Vluchteling willen sponsoren. De ontvanger daarvan kan op de gebruikelijk manier jouw Tikkie ‘aftikken’ en zo jou sponsoren.

Op jouw pagina zie je het Tikkie-logo naast de social share knoppen voor Facebook, Twitter enzovoorts. Door hierop te klikken, kun je een Tikkie aanmaken en versturen via WhatsApp of email. Je kunt een Tikkie voor een bepaald bedrag sturen, maar de ontvanger kan ook zelf het donatiebedrag bepalen. De ontvangen Tikkie-donaties worden meegeteld op jouw sponsorteller en de Tikkie-donaties terug te zien zijn in de door jou opgehaalde bedragen.

Op alle pagina’s op de website is het Tikkie-logo zichtbaar naast de social share knoppen voor facebook, Twitter enzovoorts. Door hierop te klikken kan je een Tikkie aanmaken en versturen via WhatsApp of e-mail. Je kan een Tikkie voor een bepaald bedrag sturen maar er ook voor kiezen om de ontvanger zelf het donatiebedrag te laten bepalen. De ontvangen Tikkie-donaties worden meegeteld op de site, zodat de donatietellers kloppen en de Tikkie-donaties terug te zien zijn in de opgehaalde bedragen.

Het doneren is op deze manier super eenvoudig gemaakt. Jouw vrienden, familie, collega's en andere supporters kunnen jou snel en in slechts een paar kliks met een bedrag steunen.

Made with by Kentaa
Share