Hoe ver ga jij

uit angst voor oorlog en geweld?

Tussenstand

  NIEUWS

  Nog precies een maand!

  editie 2017

  17 Mei 2017

  Over precies een maand is het zover. Begint het al te kriebelen? Voor de verschillende routes hebben zich al meer dan 4.000 mensen ingeschreven. Hoog tijd om je sponsorwerving een boost te geven en alvast wat kilometers in de benen te krijgen.

  Een recordaantal mensen wereldwijd is op de vlucht voor oorlog en geweld. Hoe meer geld je ophaalt, hoe meer hulp we kunnen bieden aan noodhulp voor vluchtelingen wereldwijd. Geef je sponsorwerving een boost en werp je in de sponsorstrijd!

  Startprogramma
  We werken hard aan een feestelijk startprogramma. De inloop is vanaf 22.00 uur, dan kun je ook je startbewijs afhalen. Het programma gaat om 23.15 uur van start. Op 1 juni maken we het definitieve programma bekend!

  Het startschot wordt gegeven door burgemeester Aboutaleb en Hadewych Minis (Rotterdam), Andrew Makkinga (Nijmegen), Johnny de Mol (40 km Amsterdam) en Art Rooijakkers (10&20km Amsterdam). Wat er op de rustpunten te koop is maken we later in juni bekend. Hou je mailbox in de gaten voor meer info.

  Onderschat het niet
  Ben jij al begonnen met oefenen? Veertig kilometer is en blijft een pittige uitdaging, onderschat dit niet! Wandel dus regelmatig en bouw dat de komende maand goed op. Zorg dat je tijdens #NvdV17 goed eet en op goede wandelschoenen loopt. Bekijk hier onze wandeltips.

  Inschrijvingen bijna vol

  Het maximum aantal deelnemers voor de Nacht van de Vluchteling in Rotterdam-Den Haag is bereikt. Ook de inschrijvingen voor de routes Amsterdam en Nijmegen-Arnhem gaan heel snel! Wil je nog meedoen? Schrijf jezelf dan razendsnel in!

  • Deel op