Hoe ver ga jij

uit angst voor oorlog en geweld?

Tussenstand

  Nog 26 nachten

  NIEUWS

  Mis niks! Kijk mee via de livestream

  editie 2017

  10 Juni 2017

  VOLG DE NACHT VAN DE VLUCHTELING-LIVE!
  Speciale mobiele #NvdV17-teams brengen 17 uur lang de Nacht van de Vluchteling live in beeld. Via Facebook, Twitter, Instagram en onze homepage leef je mee met de lopers, geniet je van bijzondere optredens en activiteiten, en volg je EHBO’ers, vrijwilligers en bekende lopers als Art Rooijakkers en Waldemar Torenstra. De live-registratie begint zaterdag 17 juni 17.00 uur en stopt de volgende ochtend 10.00 uur.

  Live verslag: neem je smartphone mee
  Tune in op onze website en volg alles live. Neem je telefoon en oortjes mee en kijk wat er allemaal gebeurt op de routes, luister naar bijzondere gesprekken met lopers en deel je eigen ervaringen. Fotografen, vloggers en special reporters zijn de hele nacht in de weer om bijzondere sfeerverslagen real time met je delen. 
  Tip je sponsors en thuisblijvers om mee te kijken op www.nachtvandevluchteling.nl !

  Deel je ervaringen met ons!
  De homepage heeft een speciale live-omgeving, waar het #NvdV17 Live-team de hele nacht mooie verhalen en updates en video’s deelt. Lopers kunnen daar ook hun ervaringen delen via de Twitter, Instragram, Youtube- en Facebookfeed. Dus deel al je foto’s en video’s en gebruik hashtag #NvdV17, en volg de live feed op de homepage. 
  Selfie Time! Vergeet niet je selfie te delen bij de diverse borden op de route. Zools het halverwege-bord op 20KM.

  Humans van de Nacht
  In de stijl van Humans of New York vertellen lopers hun bijzondere verhaal. Want achter iedere loper schuilt een mooi verhaal of een ontroerende motivatie om mee te lopen. Humans-reporter zullen dat verhaal op een bijzondere wijze in woord en beeld uitlichten en delen op de website.

  Doe mee! Wat zou jij meenemen op de vlucht?
  Help ons en stop je allerbelangrijkste items in je rugzak wat jij absoluut zou meenemen als je halsoverkop zou moeten vluchten. Wat zou dat voor jou zijn? Een praktisch voorwerp, een dierbare foto, belangrijke documenten of wat dan ook. Onze verslaggevers kunnen je er om vragen waarom juist dat ene voorwerp in jouw rugzak zit!

  Nacht van de Vluchteling-Live
  za. 17 juni op zo. 18 juni van 17.00 - 10.00 uur
  #NvdV17 

  • Deel op