Hoe ver ga jij

uit angst voor oorlog en geweld?

Opbrengst NVDV18

  NIEUWS

  DATUM NACHT VAN DE VLUCHTELING 2018 BEKEND

  editie 2017

  17 Juli 2017

  De datum voor de Nacht van de Vluchteling is bekend! In 2018 lopen we in het weekend van zaterdag 16 op zondag 17 juni. Om middernacht zal het startschot voor de 9e editie van de 40 kilometer edities klinken. In de vooravond zal opnieuw een korte loop worden gehouden. De voorinschrijving is nu open.

  Veel Nederlanders voelen zich in toenemende mate betrokken bij de huidige wereldwijde vluchtelingencrises en voelen de noodzaak hun steentje bij te dragen voor hulp aan vluchtelingen in nood. Dat blijkt wel uit het succes van dit jaar waarbij 5.000 deelnemers 1,6 miljoen euro hebben ingezameld voor noodhulpverlening. En om aandacht te vragen voor de ruim 65 miljoen vluchtelingen wereldwijd.

  Loop je ook weer mee?
  40 km lopen in het holst van de nacht, ga jij de uitdaging aan? Meld je aan bij de voorinschrijving en ontvang een persoonlijk bericht in je mailbox zodra de inschrijving opent! Dat zal rond november zijn, dan gaat ook de verbeterde website live waarop jij heel makkelijk jouw profiel aan kunt maken om je te laten sponsoren voor jouw uitdaging.

  • #NVDV18: WEEKEND VAN ZATERDAG 16 OP ZONDAG 17 JUNI!

  Volg je ons al op FacebookTwitter en Instagram? Hier lees je de meest actuele nieuwtjes en updates.

  • Deel op