Hoe ver ga jij

uit angst voor oorlog en geweld?

Opbrengst NVDV18

  NIEUWS

  Gratis goochelshow door Magic Mano

  21 Maart 2018

  De elfjarige Mano Tellegen uit Amsterdam loopt in juni met zijn moeder mee met de Nacht van de Vluchteling. Samen vormen ze het Team Mano & Michal en wandelen de 20 kilometerloop in de hoofdstad.

  Mano is super gemotiveerd om mee te lopen. 'Mama en ik wandelen graag samen, daarom leek het me een leuk idee om mee te doen met de Nacht van de Vluchteling. Als het aan mij had gelegen lopen we de hele 40 kilometer, maar mama vond 20 kilometer een beter idee." Maar er is meer waarom hij zo gemotiveerd is. Mano: “Ik loop mee omdat ik het heel zielig vind voor al die mensen die moeten vluchten. Ze moeten dan alles achterlaten, soms zelfs hun familie. Daarom wil ik zoveel mogelijk geld ophalen om de situatie van vluchtelingen beter te maken. En daar heb ik iets op bedacht.”

  'Ik loop mee omdat ik het heel zielig vind voor al die mensen die vluchten.' 

  Sponsor Mano en krijg een goochelshow
  Mano heeft een grote passie voor goochelen en is daar ook behoorlijk bedreven in. Afgelopen oktober haalde hij als Magic Mano niet voor niets zijn goocheldiploma. Zijn goochelshow is genieten voor jong en oud en hij neemt je mee in zijn wonderlijke wereld!  Mano heeft een hele leuke sponsoractie bedacht. Want iedereen* uit Amsterdam die hem voor meer dan 25 euro sponsort, ontvangt thuis een goochelshow van Magic Mano. “Hoe meer geld je sponsort, hoe langer de act.” 

  Mano loopt in de avond van 16 juni samen met zijn moeder de 20 km route in Amsterdam. Wil je Mano een steuntje in de rug geven? Heel graag! SPONSOR MANO DAN HIER!

  Bekijk ook de oproep van Magic Mano:   *Mano doet natuurlijk zijn uiterste best om alle sponsors een verrassingsact te geven. Hij hoopt op een groot succes maar zal dan misschien niet iedereen kunnen bezoeken! 


  • Deel op