HOE VER ZOU JIJ ‘S NACHTS LOPEN UIT ANGST VOOR GEWELD? Rotterdam Den Haag
Nijmegen Arnhem
Amsterdam Amsterdam

Nog 146 nachten

Partners

Hoofdpartners

NPO Radio 2

 

NPO Radio 2 houdt luisteraars aangesloten op de actuele popmuziek, op het nieuws, op wat online is, op het gesprek van de dag en op wat Nederland bezighoudt. NPO Radio 2 is sinds 2012 mediapartner van de Nacht van de Vluchteling.Nationale Postcode LoterijAl twintig jaar is Stichting Vluchteling partner van de Nationale Postcode Loterij, de grootste goede doelenloterij van Nederland. Uit de jaarlijkse opbrengst van de Postcode Loterij organiseert Stichting Vluchteling voor een belangrijk deel de Nacht van de Vluchteling.

Partners

Westergasfabriek
De Westergasfabriek is een plek in Amsterdam waar mensen elkaar ontmoeten, werken en ontspannen. In het prachtige stadspark met historische fabrieksgebouwen vind je groen, een plek om te werken, ruimte voor grote en kleine evenementen en diverse horeca-, film- theater- en expositiegelegenheden.

Metro
Metro is in 15 jaar tijd uitgegroeid tot een medium met eigen gezicht en een dagelijks en onderscheidend nieuwsaanbod met een stevige focus op entertainment en sport. Metro plaatst al sinds 2010 gratis stoppers van de Nacht van de Vluchteling in haar krant.

RWV Rotterdam
De Rotterdamse Wandelsport Vereniging is de oudste wandelsportvereniging van Nederland. Met 500 leden is het ook een van de grootste verenigingen. RWV organiseert jaarlijks veel  wandeltochten, waaronder sinds het 1e uur ook de Nacht van de Vluchteling.

Koninklijke Wandel Bond Nederland
De KWBN staat voor wandelen in Nederland in al zijn verschijningsvormen. Zoveel mogelijk Nederlanders op een verantwoorde manier aan het wandelen krijgen en houden. KWBN adviseert hierover ook de Nacht van de Vluchteling.

Bart Wandel
Achter Bart Wandel zit Bart Putman, hij is wandelsport instructeur en verzorgt wandeltrainingen in de regio Lingewaard, Arnhem en Achterhoek. In 2016 is hij betrokken geraakt bij de eerste editie van de Nacht van de Vluchteling in Nijmegen - Arnhem.

BKB
BKB | Het Campagnebureau ontwikkelt campagnes voor overheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties. De kracht ligt in de combinatie van onderzoek, advies, online en offline communicatie, vrije publiciteit en evenementen.

 

  • Deel op