HOE VER ZOU JIJ ‘S NACHTS LOPEN UIT ANGST VOOR GEWELD? Rotterdam Den Haag
Nijmegen Arnhem
Amsterdam Amsterdam

Opbrengst NVDV17

  Partners

  Hoofdpartners

  NPO Radio 2

   
  NPO Radio 2 houdt luisteraars aangesloten op de actuele popmuziek, op het nieuws, op wat online is, op het gesprek van de dag en op wat Nederland bezighoudt. NPO Radio 2 is sinds 2012 mediapartner van de Nacht van de Vluchteling.  Nationale Postcode Loterij


  Al ruim twintig jaar is Stichting Vluchteling partner van de Nationale Postcode Loterij, de grootste goede doelenloterij van Nederland. Uit de jaarlijkse opbrengst van de Postcode Loterij organiseert Stichting Vluchteling voor een belangrijk deel de Nacht van de Vluchteling.

  Partners


  De Westergasfabriek is dé culturele hotspot van Amsterdam en is de plek waar mensen elkaar ontmoeten, werken en ontspannen. Op het terrein vinden talloze spraakmakende evenementen en festivals plaats. De Westergasfabriek is dit jaar de start- en finishlocatie van de Nacht van de Vluchteling in Amsterdam. 

  BKB
  BKB | Het Campagnebureau is partner van de Nacht van de Vluchteling. Sinds 2010 is BKB betrokken bij de Nacht van de Vluchteling. BKB | Het Campagnebureau ontwikkelt campagnes voor overheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Hun kracht ligt in de combinatie van onderzoek, advies, online en offline communicatie, vrije publiciteit en evenementen. 

  Metro
  Metro is in 15 jaar tijd uitgegroeid tot een medium met eigen gezicht en een dagelijks en onderscheidend nieuwsaanbod met een stevige focus op entertainment en sport. Metro plaatst al sinds 2010 gratis stoppers van de Nacht van de Vluchteling in haar krant.

  RWV Rotterdam
  De Rotterdamse Wandelsport Vereniging is de oudste wandelsportvereniging van Nederland. Met 500 leden is het ook een van de grootste verenigingen. RWV organiseert jaarlijks veel wandeltochten, waaronder sinds het 1e uur ook de Nacht van de Vluchteling Rotterdam-Den Haag..

  Koninklijke Wandel Bond Nederland
  De KWBN staat voor wandelen in Nederland in al zijn verschijningsvormen. Zoveel mogelijk Nederlanders op een verantwoorde manier aan het wandelen krijgen en houden. KWBN adviseert hierover ook de Nacht van de Vluchteling.

  Bart Wandel
  Achter Bart Wandel zit Bart Putman, hij is wandelsport instructeur en verzorgt wandeltrainingen in de regio Lingewaard, Arnhem en Achterhoek. In 2016 is hij betrokken geraakt bij de eerste editie van de Nacht van de Vluchteling in Nijmegen - Arnhem.

  WSC De Verbinding
  Achter Stichting Wandelsportcentrum De Verbinding zit Monique Jansma, ze zet zich in om zoveel mogelijk mensen aan het bewegen te krijgen en de wandelsport onder de aandacht te brengen. In 2017 is Monique betrokken bij de Nacht van de Vluchteling in Amsterdam.
  • Deel op