Partners

Hoofdpartners

Nationale Postcode Loterij
Al ruim twintig jaar is Stichting Vluchteling partner van de Nationale Postcode Loterij, de grootste goede doelenloterij van Nederland. Uit de jaarlijkse opbrengst van de Postcode Loterij organiseert Stichting Vluchteling voor een belangrijk deel de Nacht van de Vluchteling.

BKB
BKB | Het Campagnebureau is partner van het eerste uur. Sinds 2010 is BKB betrokken bij de Nacht van de Vluchteling. BKB | Het Campagnebureau ontwikkelt campagnes voor overheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Hun kracht ligt in de combinatie van onderzoek, advies, online en offline communicatie, vrije publiciteit en evenementen.

Westergasfabriek
De Westergasfabriek is dé culturele hotspot van Amsterdam en is sinds 2016 betrokken bij de Nacht van de Vluchteling en in 2019 opnieuw de start- en finishlocatie van de 10, 20 en 40 kilometer van de Nacht van de Vluchteling in Amsterdam.

Herinneringscentrum Kamp Westerbork
Al sinds jaar en dag is er tussen Herinneringscentrum Kamp Westerbork en Stichting Vluchteling een hechte samenwerking. Om de tiende editie van de Nacht van de Vluchteling te markeren, komt er een eenmalige speciale editie van Kamp Westerbork naar Groningen.

Partners

Bart Wandel
Achter Bart Wandel zit Bart Putman, hij is wandelsport instructeur en verzorgt wandeltrainingen in de regio Lingewaard, Arnhem en Achterhoek. Sinds 2016 stippelt hij vol enthousiasme voor ons de route uit tussen Nijmegen en  Arnhem. En hij loopt hem ook nog mee!

Cafe de Plak - Nijmegen
Een collectief eetcafé met een betrokken en eigenzinnig karakter waar iedereen compleet zichzelf kan zijn. Met haar steun toont het collectief haar maatschappelijke verantwoordelijkheid.

DJ Funky Music Machine
Tijdens de start en finish in Rotterdam zul je je thuis voelen bij de beats van DJ Funky Music Machine in een mix van  soul, funk, reggae en hiphop.

E-motive.nl
E-motive.nl is dé elektrische scooter-specialist op 2, 3 en 4 wielen voor de Metropool-regio Rotterdam Den Haag. Zij stellen 2 state-of-the-art elektrische scooters beschikbaar.

Grote Mark Den Haag
De Grote Markt is de ontzettend gulle host van de finish van de Nacht van de Vluchteling in de Hofstad, hier finisht de 40 km.

GVB
GVB is de openbaar vervoerder van Amsterdam en zal tijdens de Nacht van de Vluchteling extra pontjes inzetten om de lopers het IJ over te zetten.

Het Nederlandse Rode Kruis
De EHBO’ers van het Rode Kruis zorgen de hele nacht voor de nodige medische hulp tijdens alle edities. Op elk rustpunt op de route en op de start- en finishlocatie is een EHBO-post.

Humanity House
Via een spannende ervaringsreis zie, hoor en beleef je wat het betekent om te moeten vluchten. Daarna ontmoet je mensen die dat in het echt hebben ervaren. Op de route zul je het Humanity House ontmoeten.

ID Wear
Bij ID Wear kun je terecht voor al je bedrijfskleding, eventueel bedrukt met een logo. Dankzij de hesjes van ID Wear wandelen alle lopers veilig de nacht in.

Koninklijke Wandel Bond Nederland
De KWBN staat voor wandelen in Nederland in al zijn verschijningsvormen. Zoveel mogelijk Nederlanders op een verantwoorde manier aan het wandelen krijgen en houden. KWBN adviseert hierover ook de Nacht van de Vluchteling.

Metro
Metro is een medium met eigen gezicht en een dagelijks en onderscheidend nieuwsaanbod met een stevige focus op entertainment en sport. Metro plaatst al sinds 2010 gratis stoppers van de Nacht van de Vluchteling in haar krant.

Personal Fit Club Den Haag
Onder persoonlijke begeleiding train je bij Personal Fit Club Den Haag met je coach aan je gezondheid. Eigenaar Marcel Keppel loopt mee en verzorgt de warming-up in Rotterdam.

Q-Park
Het maakt niet uit waar je parkeert, want met Q-Park sta je altijd op dé juiste plek. Q-park sponsort enkele plekken!

Positive touch
De masseurs van Positive Touch geven de deelnemers na binnenkomst een verkwikkende massage.

RWV Rotterdam
De Rotterdamse Wandelsport Vereniging is de oudste wandelsportvereniging van Nederland. Met 500 leden is het ook een van de grootste verenigingen. RWV organiseert jaarlijks veel wandeltochten, waaronder sinds het 1e uur ook de Nacht van de Vluchteling Rotterdam-Den Haag.

WSC De Verbinding
Achter Stichting Wandelsportcentrum De Verbinding zit Monique Jansma, ze zet zich in om zoveel mogelijk mensen aan het bewegen te krijgen en de wandelsport onder de aandacht te brengen. In 2017 is Monique betrokken bij de Nacht van de Vluchteling en stippelde de routes in Utrecht en Amsterdam uit.

Snelle Jelle 
Peijnenburg voorziet alle lopers van de heerlijke Snelle Jelle Zero reep. Ideaal voor doorzetmomenten, zodat je nog effe een stukkie door kan!

TentEnEvent
TentEnEvent uit Deventer sponsort tenten voor de Nacht van de Vluchteling en levert sfeervolle tenten voor elk evenement.