HOE VER ZOU JIJ ‘S NACHTS LOPEN UIT ANGST VOOR GEWELD? Rotterdam Den Haag
Nijmegen Arnhem

Eindstand nacht van de vluchteling 2016

  Partners

  Hoofdpartners

  NPO Radio 2

   

  NPO Radio 2 houdt luisteraars aangesloten op de actuele popmuziek, op het nieuws, op wat online is, op het gesprek van de dag en op wat Nederland bezighoudt. NPO Radio 2 is sinds 2012 mediapartner van de Nacht van de Vluchteling en verzorgt in 2016 live-uitzendingen vanuit Den Haag.  Nationale Postcode Loterij  Al twintig jaar is Stichting Vluchteling partner van de Nationale Postcode Loterij, de grootste goede doelenloterij van Nederland. Uit de jaarlijkse opbrengst van de Postcode Loterij organiseert Stichting Vluchteling voor een belangrijk deel de Nacht van de Vluchteling.

  Partners

  Humanity House
  In het Humanity House ervaar je tijdens een spannende experience hoe het voelt om vluchteling te zijn. Ook wordt via debatten aandacht besteed aan humanitaire onderwerpen. Al sinds jaar en dag is het Humanity House in Den Haag de finishlocatie voor de Nacht van de Vluchteling.

  Metro
  Metro is in 15 jaar tijd uitgegroeid tot een medium met eigen gezicht en een dagelijks en onderscheidend nieuwsaanbod met een stevige focus op entertainment en sport. Metro plaatst al sinds 2010 gratis stoppers van de Nacht van de Vluchteling in haar krant.

  RWV Rotterdam
  De Rotterdamse Wandelsport Vereniging is de oudste wandelsportvereniging van Nederland. Met 500 leden is het ook een van de grootste verenigingen. RWV organiseert jaarlijks veel  wandeltochten, waaronder sinds het 1e uur ook de Nacht van de Vluchteling.

  Koninklijke Wandel Bond Nederland
  De KWBN staat voor wandelen in Nederland in al zijn verschijningsvormen. Zoveel mogelijk Nederlanders op een verantwoorde manier aan het wandelen krijgen en houden. KWBN adviseert hierover ook de Nacht van de Vluchteling.

  Wij zijn Nijmegen
  Voor Nijmegen is 2016 een bijzonder en feestelijk jaar. Er zijn tal van jubilea te vieren en bijzondere activiteiten. Zoals voor het eerst ook de Nacht van de Vluchteling, waarbij Nijmegen de startlocatie is.

  BKB
  BKB | Het Campagnebureau ontwikkelt campagnes voor overheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties. De kracht ligt in de combinatie van onderzoek, advies, online en offline communicatie, vrije publiciteit en evenementen.

   

  • Deel op