40 km Rotterdam > Den Haag

Nog te gaan

De Nacht van de Vluchteling vindt plaatst in de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 juni. Het startschot klinkt stipt middernacht. De route begint bij de Maassilo en gaat al snel over de Erasmusbrug, in noordelijke richting naar de Kralingse Plas. Geniet hier van een uniek uitzicht op de skyline van Rotterdam. Je loopt verder via Berkel en Rodenrijs en Lansingerland, waar stad en groene uitzichten elkaar afwisselen. Via het centrum van Delft door naar Voorburg. Via de groene oase van het Haagse Bos, het Plein en het Binnenhof finish je op de Grote Markt.

Ook dit jaar hebben we weer de mooiste locaties kunnen vastleggen voor het weekend van 15 op 16 juni, waarin we met elkaar in het holst van de nacht de Nacht van de Vluchteling gaan lopen.

Start:
Jouw Nacht begint bij De Maassilo


De Maassilo in Rotterdam is een 100 jaar oude graansilo en omgebouwd tot één van de meest spectaculaire clublocaties van de stad. Dit reusachtige en indrukwekkende gebouw is onze startlocatie, gelegen aan de Maashaven, op slechts twee minuten loopafstand van de metrohalte. 

Finish:
Even tot rust komen op de Grote Markt


De Grote Markt is hét gezelligste stukje Den Haag! In het hart van de hofstad gelegen. Dit voormalige marktplein is nu een groot terras met zes sfeervolle horecagelegenheden. Het plein staat helemaal in het teken van de Nacht van de Vluchteling en is de finishplek voor 1.500 vermoeide lopers.

Rustpunten en route
Momenteel zijn we druk bezig met het uitstippelen van een mooie route, die je straks zelf kunt bekijken in Google Maps. In maart maken we de rustpunten bekend. Hoe de route tussen Rotterdam en Den Haag precies gaat lopen, maken we in de maand mei bekend.

Je bent als loper op zaterdag 15 juni vanaf 22.00 uur van harte welkom op de startlocatie in Rotterdam. We maken het feestelijke startprogramma eind mei 2019 bekend. Enkele dagen voor de start sturen we je een e-mail met je startkaart en een e-mail met alle noodzakelijke praktische informatie waar je je op moet voorbereiden en wat je op de rustpunten zoal kunt verwachten.

Een week voordat je de Nacht van de Vluchteling gaat lopen vind je hier alle praktische informatie om goed voorbereid aan de start te verschijnen!

Je komt alles te weten over wat er te koop is op de rustpunten, over de route en de veiligheid, de bereikbaarheid, de crew, EHBO'ers en vrijwilligers, de weersverwachting enzovoorts! Die informatie sturen we je ook per e-mail toe. In diezelfde week mailen we je ook jouw digitale startbewijs.

Heb je nog vragen of leuke suggesties die ons helpen om de route onvergetelijk te maken? Heb je tips voor muziek of beleving op de route? Mail ons dan op info@nachtvandevluchteling.nl of bel tijdens kantooruren naar 070-346 89 46.